≫ 

Ostala bi bez te veštačke kose! Haos u emisiji uživo! Gledateljka brutalno izvređala Lunu, Đoganijeva nije mogla da dođe do reči! (VIDEO)

- Smirite se gospođo, dobićete infarkt! Nismo Sloba i ja više zajedno nemojte da se nervirate toliko... - uspela je Luna da dobaci

  • 46
Luna, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani je prošle noći gostovala u emisiji "Narod pita", gde je od gledalaca dobila gomilu kritika na račun svog učešća u Zadruzi.

Postoji šansa da se ne razvedem od Kije! Luna se šokirala, pa onda totalno zbunila kada su joj preneli Slobine reči u programu uživo! (VIDEO)

VIDEO: Luna: Za mene je ovo pobeda, ja sam pobednik

Jedna gledateljka se javila, prokomentarisala Kijin i Slobin brak, a onda žestoko osula po Luni i iznela gomilu uvreda na njen račun.

Blogerka nije mogla da dođe do reči, a nakon onoga što je čula o sebi ostala je u čudu.

- To je urbani brak 21. veka (brak Kije i Slobe), a ti se vraćaš u 18. vek sa Slobinim roditeljima da živiš i da sarađuješ... Ti nisi naivna, ti si bezobrazna devojko! Znaš ti šta bi ti svaka druga žena uradila?! Ja sam od kada je Kija ušla u Zadrugu počela da gledam, da vidim šta će uraditi. Žena (Kija) prepametna, obrazovana... Ti si umirala od ljubomore! Mi smo gledali tvoje bezobraštine! Ti i večeras lažeš nas! Slušaš svoju mamu bezobraznu! - rekla je gledateljka.

Luna, Printskrin: Dailymotion

- Smirite se gospođo, dobićete infarkt! Nismo Sloba i ja više zajedno nemojte da se nervirate toliko... - uspela je Luna da dobaci.

- Znaš šta bih ti ja uradila, onako ženski?! Ostala bi bez te veštačke kose! Sloba voli Kiju, nisi joj ni do malog nokta devojko - rekla je gledateljka.

VIDEO: Sloba pevao u klubu: "Jesam oženjen ali ništa ozbiljno"

Pogledajte kako je gledatljka izvređala Lunu u programu uživo:

VIDEO: Upala u studio i šokirala ih: Prvi susret Kije sa Bubom i Jalom nakon što su je javno podržali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stasa

    24. jun 2018 | 12:28

    Bravo gospodjo 👏 Rekli ste ono sto ceo Balkan misli. Samo i dalje ne shvatam kako je ona osvojila drugo mesto.

  • Goca

    24. jun 2018 | 14:53

    Mi smo prso narod! Ja bih ovu gledateljku ba psihijatrijsko lecenje,sa sve slobom i lunomi kijom...narod je ovo toliko licno doziveo sve. Uziveli se gledaoci,poprilicno,svako je postao sudija pdjednom. Nemaju pametnija posla nego da prete luni il kiji,kako si smela da joj otmes muza...ejjj doslismodo toga da se zbog RIJALITIJA javno preti!!!! Javno sudi!!!!! Sva daje sebi za pravo da sudi nekome... Komletni smo besposlicari i sadisti... Tuga jedna

  • Ljubica

    24. jun 2018 | 11:38

    Koja je ta zena puna mrznje luna je necija cerka i ima ko da je voli i grdi a ova zla osoba neka pocisti u svoju kucu prvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA