≫ 

Anastasija podržala Kiju, a evo šta je Luna rekla o odnosu sa bivšom drugaricom! (VIDEO)

- Znam da je ona u šoku bila što sam ušla u rijaliti, a onda je sigurno bila i protiv toga što se desilo, tako da sam ja očekivala da me neće podržati - rekla je Luna

  • 7
Luna i Anastasija, Pritnskrin: TV Pink, Foto: ATA Images

Luna Đogani prošle noći je gostovala u emisiji "Narod pita", pa je odgovarala na različita pitanja gledalaca.

U jednom momentu uključila se gledateljka koja je pitala Lunu kako komentariše to što su jedna od naših najpopularnijih pevačica Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija podržale Kiju Kockar, a ne nju, s obzirom na to da su se Luna i Anastasija godinama družile.

VIDEO: Sloba ima novi telefon i auto i uči da ih koristi

 

Postoji šansa da se ne razvedem od Kije! Luna se šokirala, pa onda totalno zbunila kada su joj preneli Slobine reči u programu uživo! (VIDEO)

- Ceca se jako retko oglašava po bilo kom pitanju i kada podrži neku mladu zvezdu, to jako odjekne - rekla je Dušica Jakovljević.

Luna, Printskrin: Dailymotion

- Ja poznajem Anastasiju, znam da je ona u šoku bila što sam ušla u rijaliti, a onda je sigurno bila i protiv toga što se desilo, tako da sam ja očekivala da me neće podržati. Svako ima pravo da ima svoje mišljenje i svoj stav. Meni je jedino krivo što je ispalo da ja imam nešto protiv Anastasije, da ja želim da je uvredim sa onim slikama. Ovim putem opet kažem da ja ništa nisam ni mislila, ni rekla ružno za nju. Ona je bila prelep deo mog života, bila mi je podrška i nešto jako bitno u životu. Završilo se nažalost. Ona zna da ja želim njoj i njenoj porodici svu sreću ovoga sveta - rekla je Luna.

Luna: Za mene je ovo pobeda, ja sam pobednik:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rora

    24. jun 2018 | 14:17

    Bravo Anastazija!Bravo Ceco!!!👏👏👍

  • Rale

    24. jun 2018 | 19:07

    Ma koga briga šta ljubavnica kaže.

  • Natasa

    24. jun 2018 | 15:33

    Zašta bravo ova Anastasija da je valjala izmenio bi nju Teodosić a ne jalisavetu orašanin video ja čovek sa kojom spodobommima posla pa šta ako joj je mama Ceca moze da bude i najbolja majka ali nešto kod nje nije u redu nema oca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA