Tražila si, sad trpi i snosi posledice! Miljana oplela po Luni zbog veze sa Slobom, nazvala je "pilećim mozgom", a pomenula i Kiju! (VIDEO)

- Ljubavnica nikad ne može da bude žrtva - bila je oštra Miljana dok je komentarisala Lunin i Slobin odnos

  • 18

Miljana Kulić sinoć je u okviru nastavka druženja sa učesnicima Zadruge, u emisiji "Narod pita" još jednom iznela svoje mišljenje o rijalitiju, kao i o najpopularnijem trouglu Kija-Sloba-Luna, koji i dalje izaziva ogromnu pažnju gledalaca.

Miljana je između ostalog rekla kako bi jedino volela da ostane u kontaktu sa Kijom, a da je "ostali učesnici ne zanimaju".

Ona prema meni nije imala neki gard: Luna progovorila o druženju sa Kijom (VIDEO)

- Što se tiče Lune, niko ne osporava to da se ljubav dogodila. Osporava samo to što je čovek bio oženjen. Niko ne krivi samo Lunu, koliko je ona kriva, toliko je i Slobodan. Ona nije mogla na silu da ga prisili da on bude sa njom, znači on je to želeo i svesno uradio. Ona je druga u ovoj priči, znači da nije poštovala sebe, jer je znala da njegova zakonita supruga može da dođe do situacija do kojih je dolazilo - bila je prvo blaža Miljana, a kasnije direktna kao i u rijalitiju.

Miljana Kulić u emisiji "Narod pita", Printskrin: TV Pink

- Luna je trebalo da stavi sve na papir, da izvaga. Znala je da je to rijaliti, znala je šta se dešava u nastavku ako to bude uradila, svesno je ušla u to kao i on. Tražila si, gledaj sada, trpi i snosi posledice za ono što si uradila. Nosi se sa tim, a ne da praviš žrtvu od sebe. Ljubavnica nikad ne može da bude žrtva. Mlada je, treba da je voli slobodan momak, ne Slobodan Radanović, nego slobodan momak - rekla je Miljana.

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

- Pileći mozak, kokošji mozak samo može to da dozvoli sebi! Čim stupiš u vezu sa čovekom koji je zvanično oženjen, ne poštuješ ni sebe ni porodicu, gaziš moralne vrednsoti i svoje i svoje porodice - rekla je Miljana iznoseći kako Luna nije trebalo da stupi u odnos sa Slobom.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Miljana prokomentarisala Kijinu pobedu u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • inat

    25. jun 2018 | 11:28

    Do sada nisam nikog podrzavala od sada sam uz Lunu tolike hajke nevidjo sve morani jedno do drugog a ne zna se ko je veca lujka sto bi rekli u mom selu Cajka

  • Žabac

    25. jun 2018 | 10:14

    Aj sve sve ali kome Miljana drži moralne pridike !? Devojka ostala u drugom stanju u rijalitiju a da pri tome između nje i " ponosnog " oca nije ni bilo emocija već samo seks i to u alkoholisanom stanju . Devojka koja je urnisala poznate ličnosti , uznemiravala ih , uhodila . Devojka koja planira da se porađa pred kamerama , da sa detetom uđe u rijaliti ....

  • JELENA

    25. jun 2018 | 10:23

    Serete svi ... a ko je gledao rijaliti od pocetka zna da su svi zadrugari podrzali Lunu u pocetku,da bude u vezi sa istim,sta te briga itd...LUNCI KRALJICE,GLAVU GORE I NE OBAZIRI SE NA RECI NEKOG KAO STO JE MILJANA...TO JE MILJANA KULIC EEEEJ MORALNA GROMADA HAHAHAHA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA