≫ 

Evo koliki honorar je Sloba dobio za nastup na splavu u Beogradu i koji uslov je imao, a tiče se bezbednosti!

Raanoviću je po izlasku iz Zadruge drastično porasla cena, iako su mnogi pričali da mu zbog javne prevare žene u rijalitiju na nastup niko neće doći

  • 62
Sloba Radanović, Foto: A. Nalbantjan

Sloba Radanović 6. septembra 2017. godine u rijaliti Zadruga ušao je kao skoro pa anonimni pevač, ali je, nakon što je javno prevario ženu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, postao najpoznatiji u Srbiji, a i šire.

Za devet i po meseci provedenih u rijalitiju mnogi su komentarisali da je Slobodan javnom prevarom sebi uništio svaku šansu za karijerom, te da niko ne zna ko su ljudi koji će nakon Zadruge doći na njegov nastup.

Međutim, ispostavilo se da je Radanović ovim samo profitirao, pošto mu je cena drastično skočila, a nastupe ima do kraja leta.

Pogledajte kako je Sloba reagovao na pitanje da li bi bio gost na Kijinom nastupu, a stav o duetu sa ženom mnoge će iznenaditi! (VIDEO)

Naime, sa nekoliko stotina evra, za koliko je pevao, Sloba sada peva za 3.500 evra! Kako saznajemo, upravo tu cifru pogodio je za nastuo na jednom beogradskom splavu u utora, 3. jula.

Sloba Radanović profitirao je od prevare u Zadruzi, Foto: ATA Images

Međutim, kako priča naš dobroobavešteni izvor, Sloba je tražio da sa njim budu i dva pripadnika obezbeđenja - od dolaska, pa do napuštanja splava.

- Slobodanov menadžer je nastup na splavu "pogodio" za 3.500 evra. Naravno, deo ide i njemu, ali je cifra svakako velika. Takođe, tražio je da od parkinga, kada dođe, pa do kraja nastupa i dok ne napusti splav, uz njega budu dva pripadnika iz obezbeđenja. Nije detaljisano zbog čega - kaže izvor Telegrafa.

Igračke, haos, bračni krevet i zabranjen ulaz u jednu prostoriju: Zavirite u stan u kojem žive Sanja i Matora! (FOTO) (VIDEO)

"Probudila sam se i videla njegovu poruku..." Kija otkrila kakve slike joj je Sloba poslao, a vezane su za njihovo venčanje! (VIDEO)

VIDEO: Sloba o odnosu sa Kijom i Lunom

VIDEO: Kija otrkrila kakve slike joj je Sloba poslao, a vezane su za njihovo venčanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nik

    3. jul 2018 | 19:22

    Kad moze Kija koja kresti kao svraka da uzme 2000 onda Sloba koji je vrhunski pevac treba bar pet puta toliko

  • Realno

    3. jul 2018 | 16:00

    Ako je prevarena uzela 2000 za falsiranje on zasluzuje 3 puta vise za pevanje.

  • Maki

    3. jul 2018 | 16:14

    Ma bravo slibo zi zasluzujes i vise nema ti ravnog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA