≫ 

Kija rekla da je bila spremna sve da oprosti Slobi, on prvo zanemeo, pa komentarom dokazao koliko je šokiran! (VIDEO)

-Ja sam još pre maja rekla da volim svog muža, tako da su svi moji izlivi i emocije samo potvrdili ono što već osećam - iskrena je bila Kija

  • 17

Kija, Foto: Marko Jovanović

Najpoznatiji bračni par u Srbiji, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, gostovali su prošle noći u emisiji "Narod pita", gde su se dotakli svih tema iz Zadruge, pa tako i onih "škakljivih" iz privatnog života.

Nakon što su odgledali snimak na kojem su razgovarali o tome šta će se sve naći u "njihovom" frižideru i planovima o zajedničkom životu, Kija i Sloba su prokomentarisali šta se dešavalo u tim momentima.

Slobu pitali da sad upozna Kiju, da li bi se zaljubio u nju, a posle Radanovićevog odgovora svi su zanemeli! (VIDEO)

Uhvatili smo poruke koje je Anabela slala Luni za vreme emisije: Evo kojim rečima je nazvala Kiju! (FOTO)

- Ja sam još pre maja rekla da volim svog muža, tako da su svi moji izlivi i emocije samo potvrdili ono što već osećam - rekla je Kija, a zatim joj je bilo postavljeno pitanje da li je bila spremna da Slobi sve oprosti i ponovo deli život sa njim.

Slobodan Radanović, Foto: Marko Jovanović

- Da...To je moj odgovor. Da. Tako sam mislila sve do one "afere čokolada", iliti "WC", tri minuta... Bila sam stvarno spremna da pređem preko svega. Bila sam srećna kao malo dete, i eto... Desilo se šta se desilo, to je izašlo kroz prozor... Boli... - rekla je Kija.

- I dan danas postoji ta doza neke sumnje u iskrenost, ali neću da kažem da joj ne verujem. Krivo mi je što sam dozvolio da dođe do toga. Da je sve bilo sjajno i bajno, nikad to ne bih dozvolio - prokomentarisao je Sloba, a šta su još njih dvoje rekli pogledajte u nastavku.

VIDEO: "Sloba se pomirio sa Kijom!" Miki ekskluzivno o ljubavnom trouglu, Kristininoj pobedi i odnosu sa Nadeždom (FOTO) (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja i Rade

    9. jul 2018 | 17:01

    Ne dozvoli da ti Kristina ode.Mnogo se volite.Dajte ljubavi još jednu šansu.Slobodane pogrešio si.Ispravi ako možeš.Ona to zaslužuje.Ne slušajte nikog.Samo sebe.

  • BLAGOJE

    9. jul 2018 | 16:52

    SLOBODANE,GUBIŠ DIJAMANT A DOBIT ĆEŠ KAMENČINU.

  • mmii

    9. jul 2018 | 15:49

    a hoce li on njoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA