≫ 

Ti samo znaš da ga primaš u rijalitijima! Mića i Jelena Golubović urlali jedno na drugo zbog Kije i Lune, emisija umalo prekinuta! (VIDEO)

Jelena Golubović i Lepi Mića posvađali su se toliko da ni voditelj nije mogao da ih obuzda

  • 18

Jelena Golubović i Lepi Mića žestoko su se posvađali u studiju TV Pink, u emisiji "Narod pita", pa su pljuštale razne uvrede i psovke!

Sve je počelo kada je Mića rekao da je Jelena na Luninoj strani, a da ima animozitet prema Kiji, pobednici Zadruge. Posle toga nisu birali reči, a u studiju je izbio neviđeni haos, toliki da ni voditelj nije mogao da drži stvari pod kontrolom!

Sevaju tange, sve pršti od seksepila! Kija i "Ministarke" snimile spot, ove vrele kadrove gledaćete iznova i iznova! (VIDEO) (FOTO)

- Ja čestitam i Kiji, i Luni, i Slobi, i Miljani... Sa svima sam se rukovala. Neka finalisti demantuju ako lažem - govorila je Jelena, na šta je Mića i dalje tvrdio kako nije čestitala pobedniku.

- Ti samo znaš da ga primaš u rijalitijima, ništa drugo! Ti ga primaš konstantno, a kad ga ne primaš onda si nervozna! Primaj ga i budi vesela! Tebi smeta kad neko pobedi - vikao je Mića i nazvao Jelenu "primačicom".

Lepi Mića i Jelena Golubović počeli su svađu još u šminkernici/ Printskrin: TV Pink

U jednom momentu joj je tražio da podigne haljinu i pokaže "čiriće" na nogama, a Jelena je samo vikala: "Sram te bilo! Ne laži, ja imam negovanu kožu, odrasla sam na kavijaru".

- Ti pričaš nekome o kulturi, ti si lažni moralista. Ti si kao napumpana lopta, puna sala, puna čvaraka - vikao je Mića, koji je nazvao Golubovićku i "švalerkom" i "droljom".

Nisu birali reči u programu uživo/ Printskrin: TV Pink

Lepi Mića ni posle nekog vremena nije mogao da oprosti Jeleni što brani Lunu i Slobu, psovao je i vikao, a zatim ga je voditelj zamolio da se ponaša onako kako red to nalaže.

- Luna je je*ačica! - vikao je Mića, a Jelena na to njemu: "Šta mene boli uvo za njenu ribicu?!".

Izvređali su se i psovali, voditelj nije mogao da ih obuzda/ Printskrin: TV Pink

U studiju je nastao neviđeni haos, pa je emisija umalo bila prekinuta, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica

    13. jul 2018 | 06:28

    ovaj covek ponosi se sa svojom nekulturu pljuvanjem psovkama misli da je interesantan narodu gadim se kada ga cujem

  • xxxx

    13. jul 2018 | 01:06

    Znaci Mico Jelena nije moralna i kulturna zato sto je debela? Ajde specijalac pali bre

  • Demi

    13. jul 2018 | 06:50

    Voditelj je trebao da napusti emisiju!!! Dosta više sa ovakvim likovima!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA