≫ 

Gotovo je! Kija i Sloba stavili tačku na brak, Radanović na petak 13. potpisao papire za razvod!

Kockareva i Radanović okončali su svoj brak

Foto: Marko Jovanović

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović sporazumno su se razveli, saznaje Telegraf. Njih dvoje su se danas, 13. jula, na petak trinaesti, sastali sa Kristininim advokatom Vićentijem Darijevićem u Beogradu, a nakon sastanka uputili su se u sudsku ustanovu.

Kija i Sloba se konačno sastali sa advokatom! (FOTO)

Slobodan je tokom prethodne tri nedelje, koliko je prošlo od njegovog i Kijinog izlaska iz Zadruge "odugovlačio" potpisivanje papira, a sve u cilju toga da u četiri oka porazgovara sa Kristinom, kako je i sam govorio. Do razgovora je došlo, ali - u prisustvu advokata.

- Ako se budemo videli pred razvod, biće nas troje. On, moj advokat i ja - izjavila je nedavno Kija, a upravo to se i dogodilo.

Kija Kockar, Foto: A. Nalbantjan

Kako saznajemo, Slobodan je potpisao papire za sporazumni razvod braka, što je Kija učinila odmah po izlasku iz Zadruge, u kojoj je, kao što je već poznato, osvojila prvo mesto.

- U toku današnjeg dana (13.07. petak) Kristina, Slobodan i njihov advokat Vićentije Darijević, sastali su se u jednom lokalu u Beogradu, kada je fotografijom zabeležen ovaj susret. Tom prilikom je Slobodan potpisao sporazumni predlog za razvod braka i isti će u narednom periodu biti predat sudu u dalju proceduru. Na izričit zahtev Kristine i Slobodana, ovo je učinjeno bez prisustva medija, jer je postojala obostrana želja da se ovaj čin obavi u atmosferi bez tenzija - navedeno je u saopštenju Kockareve.

Foto: A. Nalbantjan

Na žalost fanova Kije i Slobe koji su se sve ovo vreme nadali da će ipak doći do pomirenja, papiri su spremni, mada...kako kaže ona dobra stara izreka: "Niko ne zna šta sutra nosi"...

Inače, Kija je juče snimila spot sa "Ministarkama" na koji njeni fanovi nestrpljivo čekaju, a seksi kadrove iz spota pogledajte OVDE.

VIDEO: Sloba priznao: Želim da se razvedem

VIDEO: Kija kaže da je Sloba njena najveća ljubav, i ona njegova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA