≫ 

Gagi priznao zbog čega se video sa Slobinim roditeljima, Luna se umešala, prevrtala očima i besnela! (VIDEO)

Luna Đogani besnela je u emisiji zbog jednog pitanja, a tiče se njene veze sa Slobodanom Radanovićem

  • 24
Gagi i Luna Đogani na otvaranju butika/ Foto: Facebook/gagi.djogani

Gledalac je u emisiji "Narod pita" zamerio Gagiju Đoganiju što se video sa roditeljima Slobodana Radanovića u Zrenjaninu, budući da je pevač još uvek bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

Gagi i Luna su zajedno gostovali u emisiji, a Luna je pobesnela i rekla kako ne razume ljude koji "vide svaki trenutak", te se gledaocu prilično besno obratila.

Haos u emisiji uživo! Javio se dečko koji je upao u Lunin butik i napravio pravu pometnju, a ono što je rekao o Gagiju sve je šokiralo! (VIDEO)

- A ti znaš o čemu su oni pričali?! - viknula je.

- To je bio period njihove najveće ljubavi. Ja sam bio u Zrenjaninu poslovno, javio sam se i hteo dam da ih upoznam. Sloba je bio uz moju Lunu i hvala mu puno, uvek sam bio uz njega, smatrao sam da jedino on može da je ohrabri i shvatam da je dobar čovek. Čuo sam i da njegovi roditelji prolaze kroz isti pakao kao mi, i hteo sam da odem do njih i da ih savetujem. Rekao sam da je to sve rijaliti, da je to sve šou... - objašnjavao je Gagi.

- Ja nisam to planirao, spontano se desilo. Imao sam potrebu da im prenesem svoje iskustvo sa estrade. Meni je bilo žao i Slobe - dodao je.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

Gledalac je zatim optužio Lunu i Slobu za "rasturanje jednog braka", a zatim se obratio Đoganijevoj, kojoj nije bilo nimalo prijatno.

- Da li si uspela da shvatiš da si gnev naroda proizvela zbog činjenice da si se ponašala bahato? - pitao je gledalac Lunu i dodao da je njeno ponašanje i sada nepodnošljivo, te izgovorio još brojne uvrede na račun njene reakcije u emisiji.

Šta joj je još sve rekao, poslušajte u nastavku:

VIDEO Luna priča da joj fali Sloba, a otkriva i da se čula sa Gastozom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin in

    16. jul 2018 | 10:59

    Poštovani, sinoć sam po ko znna koji put imao raspravu sa suprugom, a sve u vezi tv programa na kome gostuju i truju decu ovi nebitni, sasvim nebitni likovi. Pored svih umnih Srba i Srpkinja, pored uspešnih mladih sportista, uspešnih matematičara, biologa, fizičara...ova ,,gospoda" ima termin na tv sa nacionalnom frekvencijom u trajanju od par sati, tri puta dnevno, sadam dana u nedelji, poslednjih devet meseci. Devet meseci je period kada žena ostane u drugom stanju, razvije fetus i rodi zdravo dete. Složicete se da je to ozbiljan termin?! Sve ono što valja u ovo lepoj ( jadnoj) Srbiji, nema priliku da pokaže u tv terminu za mesec dana, što ovi dobiju za 24 h. Ajde da se probudimo, da sačuvamo porodicu, decu našu pre svega. Vode se rasprave na forumima, novinama, Tv..o Sodomi i Gomori novijeg doba, o crvu zla koji uništava patrijarhat u našoj Srbiji.

  • Dia

    16. jul 2018 | 12:42

    Vucarate se po tv.ima, Gluposti zborite,ako vam ne odgovara naše mišljenje idi te ,ima još Mesta pod Kapom Nebeskom

  • Dino

    16. jul 2018 | 10:47

    Udavati cerku za ozenjenog coveka?Dali oni imaju lmalo obraza istida.fuj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA