≫ 

Isplivala šokantna prepiska! Dečko koji je snimio video u Luninom butiku tvrdi da mu Anabela preti batinama! (FOTO)

- Dobio sam prepistku Razije i njene prijateljice kako mi je pretila kako će me prebiti - objavio je Jutjuber

  • 36
Anabela i Don Petar, Foto: A. Nalbantjan, Youtube/ Don Petar

Jutjuber Don Petar, koji je pre desetak dana u butiku Lune Đogani  snimio popularni "prank" oglasio se sa tvrdnjama da mu Anabela Atijas preko poznanika preti batinama.

Sama je to sebi dozvolila i zaslužila... Evo šta je Kija rekla o Luninim suzama zbog Slobe i njenoj modnoj kolekciji! (VIDEO)

Don Petar je na svom Jutjub kanalu podelio video gde je obelodanio navodnu prepisku između Anabele i njene poznanice u kojoj joj Lunina mama navodno kaže da će Petra neko prebiti ukoliko još jednom bude spomenuo Lunu.

DOn Petar tvrdi da mu Anabela preti, Foto: Nikola Tomić

- Dobio sam prepistku Razije i njene prijateljice kako mi je pretila. Kako će me prebiti. Nije mi jasno kako ću ja sve saznati, kako im to nije jasno - rekao je Petar.

Prepiska koju je Don Petar objavio, Foto: Instagram

- Pošto vidim da se međusobno pratiš sa onim "Don" Petrom. Prenesi mu ali suptilno, nemoj nikako da kažeš da je od mene poteklo, da ako još jednom bude snimio video ili spomenuo Lunu da će naje*ati. Ali ozbiljno! Prebiće ga neko, i molim te suptilno - glasi poruka koju je Don Petar objavio.

Don Petar, Printskrin: Youtuve/Don Petar

Petar je na svom kanalu objavio šaljivi video na kojem se sve vreme šalio na račun ove teme.

- Ovo je moj poslednji video i hvala Vam što ste bili uz mene. Hvala vam za sve. I biću prebijen od Đogaja i je*i ga. Hvala vam za sve, za svaki skrajb, za svaki lajk, za sve - glasi početak videa, a ostatak možete pogledati na snimku ispod teksta.

Luna na udaru nasilnika! Muškarci upali u njen butik i maltretirali radnice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barbara Schmid

    24. jul 2018 | 14:57

    Znate sta, malo je degutantno da gledamo te dve pacenice svaki dan.Smucile se i Bogu i narodu.Imamo divu mladez koja donosi zlato sa takmicenja iz Matematike,decu koja su parltentirala gro stvar koje ce valjati covacanstvu,a njih nema vec svaki dan samo ove dve spidobe!Aman bre gde se pogubile vrednosti,treba nama jedna polupismena pevaljka da pikazuje srednji prst na tv-u,i podrzava nemoral i debilizam svoje cerke.Fuj bre odvratne su...

  • Marko

    24. jul 2018 | 13:01

    Kako mu ovo nije bila sala poput njegovih? Da li iko moze da poveruje u istinitost prepiske, pa u emisiji je Luna javno pokazala mobilni sa prepiskom, znaci Anabela i ona znaju njegov roj, zasto bi pregledom u adresar tragale za kurirom koi ce pretnju preneti? Dok se objavljuju njegovi "domaci zadaci" bice samo zrtava oko njega, prasine i dima

  • Sneza

    24. jul 2018 | 13:09

    Ma,sta kazes? Bas danas o tome, deset dana nakon tvog pira, zasto ne onda, koji bi povod bio sada ako ne isti kao i za tvoj prvi video: mrznja, samoreklamerstvo i pogresni nacin promocije cega god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA