≫ 

Dosta sam ćutao! Anđelo progovorio o raskidu sa Teodorom, rekao da je glavni krivac njena majka, pa šokirao detaljima! (FOTO)

Anđelo je ovom objavom stavio tačku na priče o njegovom i Teodorinom raskidu, a za sve je optužio Gocu Džehverović

  • 23

Anđelo i Teodora dok su bili u srećnoj vezi/ Foto: Marko Jovanović

Anđelo Ranković je posle raskida sa Teodorom Džehverović otputovao u Španiju, odakle se oglasio nakon brojnih nagađanja o njegovom i pevačicinom razlazu. 

Kako je sam istakao na društvenim mrežama, Anđelo nije više mogao da ćuti, pa je objasnio zbog čega je došlo do raskida. Poruka je za mnoge bila šokantna, pogotovo za fanove para koji je odavao utisak iskrene ljubavi, te je malo ko verovao da će njihova veza pući posle Zadruge.

Goca Džehverović odgovorila Anđelu na optužbe da se tajno viđala sa njegovim ocem!

- Dosta sam ćutao i štitio, ovo više neću da trpim. Jedini krivac za raskid Teodorine i moje veze je njena majka Gordana Džehverović, koja je uspela u svojoj nameri. Glavni razlog je njeno tajno viđanje sa mojim ocem - napisao je Anđelo.

Anđelova objava na storiju na Instagramu/ Printskrin: Instagram/andjelo7

VIDEO: Teodorin prvi intervju posle raskida sa Anđelom: Volim ga i nedostaje mi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    10. avgust 2018 | 12:40

    Ova Gordana je pravo zlo. Kakav je njen biznis da se mesa u porodicne odnose decka koji ionako jedva pokusava da smiri strasti u familiji i da nastavi sviju vezu.Cuj ona je tajno isla da se vidja sa njegovim ocem i ispituje sta i kako?! Bezati od takve taste je najbolje. Videla sam kako maltretira kcerku u zadruzi kad nesto nije po njenom. Da li ta zena misli da ce neko sutra igrati kako ona svira?! Ma vazi!

  • Lala

    10. avgust 2018 | 11:42

    Dokle ce Goca da se mijesa?! Tea..uzmi svoj zivot u svoje ruke. Kakvo upoznavanje roditelja sa deckom...mani se corava posla i zivi svoj zivot.

  • Nina

    10. avgust 2018 | 11:41

    Aman Teodora, skloni majku sa scene...Kakav je ovo vasar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA