≫ 

Nisam ja za ovo izveštačeno vreme... Luna se vratila u Beograd, pa odmah poslala emotivnu poruku jednom muškarcu (FOTO)

BIvša učesnica Zadruge oglasila se na Instagramu

  • 99
Luna Đogani/ Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani je svakodnevno aktivna na Instagramu, a na ovoj društvenoj mreži ostavila je poruku za koju se pretpostavlja da je namenjena čoveku njenog života.

Bivša učesnica Zadruge je bila emotivna i napisala je sledeće.

- Nisam ja za ovo izveštačeno vreme. Meni su za sreću potrebne sitnice, oči koje me gledaju zaljubljeno, zagrljaj u kojem poželim provesti večnost. Da mi zadrhti srce u nečijoj blizini, da me stomak zaboli od smeha. Meni su za sreću potrebne sitnice, skupe sitnice koje se ne mogu kupiti novcem - napisala je Luna.

Najvrelije guze leta: Kija, Luna, Tijana, Ljupka... koja od njih ima najseksi pozadinu? (FOTO)

Evo i objave:

Objava Lune Đogani Printskrin: Instagram/luna_djogani

VIDEO: Luna priča da joj fali Sloba, a otkriva i da se čula sa Gastozom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lidija

    14. avgust 2018 | 20:34

    @Obrazovanilik Tema nije Kija nego Luna. Devojka je citirala Mesu Selimovica, ali to nije stavila kao citat,nego kao njene reci. To se zove plagijat.Naravno da svako ima svako pravo da se smeje tome. Pogotovo je dobro za smejacinu jer je to dobar link za njeno (ne)obrazovanje i (ne)citanje knjiga! To je cinjenica, voleli vi to ili ne! A vi odmah prisivate Kristinu, jer ste u klanu ovih sto sire ljubav sa ozenjenim covekom. A sto se tice Mikija, ko je bre Miki? Covek sa osnovnom skolom koji je procitao nekoliko romana i pravi kvizove? Nemojte biti smesni, pogotovu ako ste zaista obrazovani lik!

  • Maja

    14. avgust 2018 | 18:51

    Devojko, kad vec citiras velikog Mesu Selimovica, trebalo bi to da i citiras njegovo veliko ime. Ali, verovatno ti i ne znas ko je taj velikan, i zelis da ih prikazes kao svoje. Nazalost, mnogi od nas znaju, pa ih ne mozes prodati kao 'tvoju'jeftinu modnu kolekciju. Zao mi je ako se vredjas, ali ovako duboke reci gube smisao na tvom instagramu.

  • Maksa

    14. avgust 2018 | 19:24

    Citira velikog pisca koji je stvarao na jeziku naseg podnevlja i slikao karaktere,nentalitet i osecanja ljudi sa ovih prostora. Luna nije kao Kija citirala trecerazrednu americku instant zvezdu i nije svoju osecajnost oblacila u tudju kozu. Kija je i po Zadruzi i na mrezama plela pletivo strano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA