≫ 

Zadruga 2 uskoro počinje! 45 takmičara, morski zaliv, rajsko ostrvo... Evo kako će izgledati druga sezona rijalitija (FOTO)

Za potrebe druge sezone Zadruge sagrađena je cela jedna kneževina sa više od 100 objekata, morskim zalivom, rajskim ostrvom, ali i podvodnim pećinama i obilnim životinjskim svetom

  • 39
Željko Mitrović/ Foto: Promo/TV Pink

Od 1920. godine, kada je zvanično nastala televizija kao ideja prenosa slike na daljinu, ili bolje rečeno elektronsko prenošenje pokretnih slika, za Zadrugu 2 - projekat srpske televizije Pink i Željka Mitrovića, poznavaoci tvrde da je definitivno najveći i najzahtevniji televizijski projekat.

Kako tvrdnje ne bi ostale potkrepljene samo mišljenjem pojedinaca, kompanija Pink je objavila prvo saopštenje o strukturi, objektima i realizaciji Zadruge 2, iz čega možete sami zaključiti o kakvom projektu je reč i da li išta tako kompleksno i ambiciozno postoji na svetskom nivou.

Projekat Zadruga 2 Foto: Promo/TV Pink

Za potrebe ovog rijalitija sagrađena je cela jedna kneževina sa više od 100 objekata, morskim zalivom, rajskim ostrvom, ali i podvodnim pećinama i obilnim životinjskim svetom!

Četrdeset pet takmičara će na raspolaganju imati više od 40 plovila, četiri cepelina, veći broj zanimljivih vozila, pozorište, virtuelnu sobu, svetilište, ali i  multi salu za različite takmičarske igre.

Projekat Zadruga 2 Foto: Promo/TV Pink

Ovim velikim bajkovitim imaginarijumom Željko Mitrović je pokušao da spoji tri epohe ili bolje reći tri početka, početak XVI, XX I početak XXI veka.

Da li će ovaj projekat zapravo uspeti da na svetskom nivou promeni sve trendove i pravce kretanja svetskih televizija, ostaje da vidimo već početkom septembra!

Projekat Zadruga 2 Foto: Promo/TV Pink

Od "budale" do maloletničke trudnoće: Ako vas je Zadruga zgrozila, onda ste na ove "bisere" rijalitija zaboravili:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA