Zbog Kijine i Stefanove slike društvene mreže su se usijale, a evo šta pobednica Zadruge kaže o odnosu sa Karićem! (FOTO)

Kristina Kija Kockar i Stefan Karić napravili su haos zajedničkom slikom

  • 81
Kija Kockar/ Foto: Nikola Tomić

Pobednica Zadruge, Zrenjaninka Kristina Kija Kockar, napravila je opštu zbrku kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa Stefanom Karićem.

Još otkako se Zadruga završila, uz Kiju su vezivani mnogi momci, a poslednji za koga se najviše šuškalo da su u vezi jeste Vuk Mob. Iako ona sve vreme uporno negira da ima dečka govoreći kako je solo, isto kao i Vuk, njih dvoje uhvatili smo zajedno u njegovoj porodičnoj kući tokom zajedničkog odmora u Crnoj Gori, a i posle toga su gotovo nerazdvojni.

Međutim, sada su se na društvenim mrežama pojavile slike Kije i Stefana Karića sa bazena, nakon čega je Kockareva i sama objavila zajedničku sliku na Instagramu.

Kija i Stefan Karić/ Foto: Privatna arhiva

Tim povodom, pozvali smo Kiju i evo kako nam je prokomentarisala ovaj potez:

- Imamo zajedničko društvo. Njegov najbolji drug je veren sa mojom najboljom drugaricom. Uostalom, Stefan je dobar i kulturan mladić i prija mi njegovo društvo. Ne znam zašto bih se nekome pravdala - rekla je Kija za Telegraf.

Podsetimo, Kiju i Stefana vezivali su još dok je ona bila u Zadruzi, a Karić je postao poznat zbog veze sa bivšom misicom obolelom od opake bolesti, Dijanom Milojković. Više o tome pročitajte OVDE.

VIDEO: Izazovni dekolte, pa pesnica u grudi: Kija na jahti pravi haos

(Dragana Janković/B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    15. avgust 2018 | 14:36

    @Zorana,Rada,Marko Pa razlog za ovako brutalne napade na Kristinu Kockar su jasni i objasnjeni u klasicnim receptima preljube: Svaka ljubavnica i svaler su ipak svesni da je za svaku osudu to sto rade, ali su sebicni, pohotni i drski, te se onda drznu da posto poto opravdaju svoj blud. I sta je nalakse naci: Okaljati sto vise i sto brutalnije suprugu! E, ovde se ukljucile mamice sa obe strane, pa udarile napadati suprugu pre nego sto je i usla u zadrugu! Udri, lazi, prljaj, poturaj dokumente, medicineske nalaze, operacije,itd. Cak je i doticna mama pretila ko god novi udje u zadrugu. Medjutim, supruga je pobedila masovno. Svaler ostavio ljubavnicu! Sad su isti ti u velikom poslu da muljaju po blatu i suprugu i novinare i realiti, da bi dokazali nakakvu "prevaru" naroda! Jadni su, smesni i mizerni, jer se sve ovo vidi. Tako jasno.

  • 🙄

    14. avgust 2018 | 21:43

    Mica,Cica ozaloscena raspustenica👏👏👏

  • A Kija

    14. avgust 2018 | 22:09

    Što se ne slikaš malo sa ženskim društvom, npr: tvojom kumica Vanja. Odjednom toliko muških prijatelja, zar ti misliš da se neko otkopčava od pozadi i da je glup i slep. Ko te ne zna skupo bi te platio. 🐍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA