≫ 

Grudi samo što ne ispadnu, ona nikad utegnutija! Kija patosirala sve kada je u ovome zamešala kukovima! (VIDEO)

Kija Kockar nastupila je sinoć u Sutomoru, a njeni fanovi uživali su u onome što im je priredila, kako izgledom tako i atmosferom

Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar ovo leto provodi i te kako radno, budući da niže nastup za nastupom. I dalje se zadržala na Crnogorskom primorju, a sinoć je popularna Zrenjaninka nastupila u Sutomoru.

Na sebi je imala belu dekoltiranu majičicu bez brushaltera i uske pantalone, te su oni u prvim redovima imali u čemu da uživaju, pogotovo kada je Kija počela da meša kukovima...

Kristina Kija Kockar Prinstkrin: Instagram/kija__kristina

Od njenog dekoltea nećete odvojiti oči: Kija objavila novi seksi snimak, muškarci zinuli! (VIDEO)

Kakva je bila atmosfera i kakvo ludilo je Kija napravila svojim oblinama i seksi đuskanjem, pogledajte u vidu na početku teksta, a evo i još nekoliko snimaka u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    18. avgust 2018 | 21:16

    Žena ne zna da peva. Ali to i nije bitno. Sve drugo, na žalost, jeste.

  • Gordana Vrućini

    18. avgust 2018 | 14:02

    Nju sluša omladina koja je došla da se zabavi dok je na odmoru. Oni bi došli da je bilo koja druga pevačica došla da peva. A koliko je dobar pevač pokazaće vreme. Lično mislim da je loša osoba a i loš pevač. Hvala ako objavite.

  • Marica

    18. avgust 2018 | 15:42

    Ja samo citam komentare i vidim u kako zlom i pakosnom vremenu zivimo.Narod je toliko ljubomoran da ovo nije normalno.Nije ni moj favorit kija,ali se ipak radujem njenom zaista velikom uspijehu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA