To nema nikakve veze sa mnom... Evo šta je Luna rekla o razvodu Kije i Slobe (VIDEO)

Blogerka je zauzela stav po ovom pitanju

  • 91

Luna Đogani je u emisiji "Narod pita" dobila i pitanje vezano za nedavni razvod Kije Kockar i Slobe Radanovića. Blogerka je voditelju Ognjenu Nestoroviću rekla da je, naravno, saznala za tu informaciju.

- Ja sam tad bila u Dubaiju. Iz frižidera iskače, kako da ne saznaš. Zvali su me svi novinari, poruke su fanovi slali, hejteri, oni su jedva dočekali da mene okrive za to... Naravno, saznala sam kada se to desilo. Pa nema šta, ja nisam davala nikakav komentar. To nema nikakve veze sa mnom. Ja nisam, hvala Bogu, deo te priče. Neman šta da ti kažem - rekla je Luna Ognjenu.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zvanično razvedeni! Tužni Kija i Sloba po izlasku iz suda zajedno pred novinarima: Teško nam je

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana Vrućini

    21. avgust 2018 | 14:57

    Da je valjalo trajalo bi... DA JE VOLEO iskreno ne bi je prevario... Ako je i prevario jednom a zažalio ne bi ponovio.. U ovom slučaju 9 meseci javno živi sa Lunom a žena ima dečka do samog kraja... NIKOM Luna nije rasturila brak jer je već bio kraj i bez Lune.

  • Za Kijevce

    21. avgust 2018 | 09:19

    Luna je bila ljunavnica samo jedan dan, tj dok jos nije objavio vezu sa njom. Kasnije je samo tehnicki bila ljubavnica zbog cinjenice da je Sloba i dalje zakonski u braku. Nadica je bila ljubavnica sve vreme jer pokojni Misa nikada nju nije smatrao za nesto vise i vratio se svojoj zeni a Nadica ostala trudna i sama. Realnost koja se Kijevcima ne svidja.

  • Mia

    21. avgust 2018 | 14:52

    Ne nego ja imam veze, jel ona ljudi normalna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA