≫ 

Tu imamo Ticijana, Rafaela... Stigle vredne umetnine u Šimanovce, Željko Mitrović otkriva detalje Zadruge 2 (VIDEO)

- Veoma sam ponosan na ovako bogatu kolekciju, ali to je samo jedan od elemenata - rekao je Željko Mitrović

  • 34

Druga sezona rijalitija "Zadruga" uskoro počinje, a na imanju u Šimanovcima se već uveliko radi. Naime, nakon oldtajmera, brodova, tamo su stigle i vredne umetnine. Prvi čovek "ružičaste" televizije Željko Mitrović naveo je da je veoma ponosan na ovu bogatu kolekciju, ali da je ovo sam deo onoga šta će gledaoci popularnog rijalitija moći da vide u drugoj sezoni.

- Ja sam već nekoliko puta rekao da je ovo definitivno i to odgovorno tvrdim najveći projekat u istoriji svetske televizije. To zapravo znači da u poređenju sa svim najvećim svetskim projektima u proteklih 70 ili 80 godina uključujući Igre bez granica, uključujući sve Evrovizije da je ovo po svim svojim aspektima, i u produkcionom i u sadržajnom, po svim mogućim komplikacijama najveći i najambiciozniji projekat ikada. Danas je stiglo nekoliko šlepera umetničkih dela iz nekoliko delova Evrope. Rekao bih da su najvažniji gradovi Firenca i Venecija. Tu je otprilike desetak umetnika evropskih i jedno 40 domaćih umetnika radilo punih šest meseci da bi se sve ovo isporučilo. Evo videli ste da tu imamo i Ticijana i Rafaela i El Greka i Goju i Leonarda, tako da bih rekao da je ovo stvarno jedna impresivna kolekcija i videli ste veliki broj skulptura od kojih su neke od po čak šest metara i što je interesantno sve su rađene od bjanko karara statuarije, istog onog kamena na kojem je Mikelanđelo radio sve svoje najznačajnije skulpture  rekao je Željko Mitrović.

Šta je još rekao, i kako sve ovo izgleda, pogledajte na snimku na početku teksta.

VIDEO: Nećete verovati ko je bila najsmernije obučena osoba na finalu Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssj

    23. avgust 2018 | 15:11

    A stanari zadruge pola nepismeno i neobrazovano..

  • Др

    23. avgust 2018 | 18:48

    Кладим се да већина будућих актера мисли да је Тицијан врста голуба високолетача, а Рафаело, највероватније кокосове куглице!!!

  • Skandal

    23. avgust 2018 | 18:16

    Dovukao umetnine,a 90% ucesnika nije procitalo nista vise od bukvara dok su Dozivljaji macka Tose i Druzba Pere Kvrzice kvantna fizika za 90% gledalaca.Ostalo su izlapele babe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA