≫ 

Ovo nije Venecija, ovo je Zadruga 2: Željko Mitrović provozao gliser kroz morski zaliv rijalitija, posle ovog snimka bićete u čudu (VIDEO)

Podsetimo, ranije su u Šimanovce stigli oldtajmeri, šest šlepera umetničkih dela, vrednih reprodukcija, ali i originalnih umetničkih ostvarenja iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope i sveta

  • 22

Druga sezona rijalitija "Zadruge" počeće 6. septembra na televiziji Pink, a ono što je javnost imala prilike do sada da vidi iz impresivnog grada ostavilo ih je bez daha. Danas je Željko Mitrović neposredno pre spustanja flote čamaca, gondola, brodova, jahti i ostalih plovila, lično isprobao plovidbene sposobnosti morskog zaliva u svom Imaginarijumu poznatijem kao Zadruga 2!

Podsetimo, ranije su u Šimanovce stigli oldtajmeri, šest šlepera umetničkih dela, vrednih reprodukcija, ali i originalnih umetničkih ostvarenja iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope i sveta, kao i odela na mlazni pogon koje će koristiti Veliki šef i njegovi pomoćnici.

Željko Mitrović saopštio je sa gradilišta svog imaginarijuma, poznatijeg kao "Zadruga 2", da je sinoć u 22:25 uspešno podignuta završna, četvrta kupola na 40 metara visine, na centralnoj palati i jednoj od najlepših građevina u ovom delu Evrope, izgrađenoj u stilu neoklasicizma.

Željko Mitrović sa projektom ''Zadruga 2'' u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka pokušaće da spoji i tri epohe - početak 16-og, 20-og i 21-og veka.

Kako Željko Mitrović vozi gliser u "Zadruzi 2", pogledajte na snimku na početku teksta:

VIDEO: Sociološki eksperiment: Željko Mitrović otkriva detalje Zadruge 2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rew

    26. avgust 2018 | 15:00

    A zato nam se deca lece sms porukama. Narode zasto cutis!?

  • Una

    26. avgust 2018 | 15:18

    Meni je ovo tuzno

  • Biljana

    26. avgust 2018 | 16:51

    Divna replika Venecije,bogato i lepo,pa i renesansno izgleda.Samo nedostaje pametnih,obrazovanih i nadarenih ljudi kakvima bi u istom duhu trebalo popuniti i prostor i bar delimicno vreme u zadruzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA