Miljana posle Zadruge 2 sa sinom Željkom napušta Srbiju!

- Kulićeva nema nameru da se vraća u domovinu sve dok Željko ne bude napunio osamnaest godina - priča izvor blizak Miljani

  • 37

Rijaliti zvezda Miljana Kulić nakon učešća u drugoj sezoni Zadruge planira da napusti Srbiju i da se sa svojim sinom Željkom Kulićem preseli u Nemačku.

Kako Miljana želi drastičnu promenu i što bolju budućnost za svog sina, u odluci da poslee rijalitija živi u Nemačkoj podržali su je roditelji Marija i Siniša Kulić.

"Mnogo se bojim!" Miljani pred Zadrugu prete zbog duga Ivana Marinkovića, evo koliko hiljada evra potražuju od nje!

Miljana Kulić, Foto: Marko Jovanović

- Miljana je odlično profitirala od učešća u rijalitiju. Finansijski je stala na noge i sebi može da obezbedi lagodan život. Pre porođaja je kompletno renovirala kuću i sredila sve po svojoj želji i meri, ali ona se time ne zadovoljava. Od prijatelja koji žive u Nemačkoj dobila je fenomenalnu ponudu da se tamo preseli i da promeni život iz korena - kaž izvor blizak Kulićevoj i dodaje:

- Miljana je rešila da napravi drastičnu promenu u svom životu i napuštanje Srbije je najbolje rešenje za to. Njoj je važna budućnost deteta i zato je prihvatila pomoć koja joj se ukazala. Nema nameru da se vraća u domovinu sve dok Željko ne bude napunio osamnaest godina. Ko zna, možda se vremenom i cela porodica Kulić preseli tamo - zaljučuje dbro obavešten izvor.

Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/AmiG Show

Posećamo Miljana, njen sin Željko i majka Marija učesnici su Zadruge 2 koja počinje u četvrtak, 6. septembra.

VIDEO: Miljana uzela mikrofon i napravila ludu žurku

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deff

    4. septembar 2018 | 17:19

    Moze li ikako pre zadruge da napusti Sribiju??

  • 🙈🙉🙊

    4. septembar 2018 | 16:03

    Mama Merkel samo nju čeka! Spremila je i nemačke pasoše i benkice i socijalu od 800 i dečiji dodatak od 200 ojra i stan... da mi je njen mozak 2 sata dušu da odmorim!

  • Son

    4. septembar 2018 | 17:08

    A zamisli tek to dete.napravljeno u parovoma.eeeee pa gotov je kad krene u skolu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA