≫ 

Prelepa Dorotea ulazi u Zadrugu 2, a sada je objavila sliku sa jednim muškarcem, svi se pitaju ko je on (FOTO)

- Kada volimo nekoga – imamo snage za sve, a kada volimo sebe – ništa nam ne predstavlja prepreku - napisala je plavokosa lepotica

  • 16

Nova učesnica "Zadruge 2" biće i devojka pod imenom Dorotea, koja je očarala mnoge kada se pojavila u emisiji "Narod pita", u kojem je gostovao i Sloba Radanović. O plavokosoj lepotici malo toga se zna, a ona je na Instagramu privukla pažnju kada je objavila fotografiju sa jednim muškarcem kojim je prekrila lice srcem.

Na lepu plavušu koja ulazi u Zadrugu 2 ni Sloba nije ostao imun, a tek da vidite kako izgleda njena mama! (FOTO)

- Ljubav je često motivacija, uzrok i povod da uradimo nešto, inspiracija i tema najlepših umetničkih dela, ali i glavni pokretač u svakodnevnom životu. Kada volimo svoj posao lakše nam je da ga obavljamo, kada volimo ono čime se bavimo – bolji smo u tome, kada volimo nekoga – imamo snage za sve, a kada volimo sebe – ništa nam ne predstavlja prepreku - napisala je Dorotea i objavila fotografiju.

Mnogi su se zapitali ko je taj muškarac, ali Dorotea nije htela da otkrije ko je u pitanju. Plavokosa lepotica će isto put karantina, kao i ostali zadrugari, a ko je već ušao u karantin, možete pročitati klikom OVDE.

VIDEO: Zadrugarka sa obezbeđenjem na sistematski pregled:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA