≫ 

Mirko Gavrić ispričao sve detalje o upoznavanju Lune i Slobe na njegovoj svadbi i otkrio da li je on inicijator njihove veze! (VIDEO)

Gavrić je u razgovoru sa zadrugarkama bez dlake na jeziku objasnio celu situaciju

  • 3
Mirko priča o upoznavanju Lune i Slobe, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Prošle noći u Zadrugu 2 je ušao muzički producent i pevač Mirko Gavrić, a on je danas svojim cimerima rešio da otkrije sve o upoznavanju Lune Đogani i Slobe Radanovića koje se odigralo 2016. godine upravo na njegovoj svadbi.

Prvi susret Mikija i Nadežde u Zadruzi: Pevačica mu pokazala srednji prst, a evo kako je on reagovao! (VIDEO)

Mirko se stavio na Slobino mesto i ispričao šta bi uradio da ga je majka blogerke, Anabela Atijas, pitala da pleše sa njenom ćerkom na venčanju.

- Da li bi želeo da plešeš sa mojom ćerkom? Pa ja bi sa majkom ćerke plesao! Sigurno je da se na slavljima ne bavim tim stvarima i da idem da upoznajem ljude. Moja svadba je bila 2016. godine, a rijaliti je napravljen 2017. Oni su sve povezali da sam ja inicijator cele njihove priče - rekao je Mirko.

Luna, Sloba i Kija, Foto: Youtube printskrin/Zadruga Official

- Kijini fanovi osuđuju Mirka jer je dozvolio da Luna pleše sa Slobom - rekla je Miljana, ali je Mirko nastavio svoje izlaganje:

- Ja sam muzički producent, ja sam tokom tog takmičenja upoznao Zlatu, Slobu i preko njega Kristinu. Tu priču je neko skockao u svojoj glavi i svu krivicu svalio na mene i počeo da huška sve ljude - rekao je Mirko.

Mirko Gavrić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

U razgovor Mirka i Miljane se ubacila i Marija Kulić koja je bila razočarana kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak u kom Mirko ismeva način na koji ona razgovara sa Miljanom tokom njenog boravka u prvoj sezoni Zadruge.

- Vidi ovaj te ismeva, ja rekoh ko je taj čovek. Piše da radi u produkciji za rijaliti, pitala sam se šta ovaj čovek ima protiv mene. Obratila sam se jednom profilu, neko mi je rekao da je to tvoj profil - rekla je Marija na šta se Mirko nadovezao:

- Ja sam to hteo da koristim za privatne potrebe, da šaljem prijateljima, nekako je to procurilo i desilo se šta se desilo. Nemojte molim vas misliti da sam hteo da vas ismevam - objasnio je Mirko, nakon čega je Miljana tražila da je imitira.

Pogledajte šta je Mirko rekao o susretu Lune i Slobe na njegovoj svadbi i njegovom sukobu sa Marijom Kulić:

VIDEO: Zorica Marković nazvala Mirka Gavrića homosekusalcem, ali se nije tu zaustavila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA