≫ 

Mi smo se čuli... Luna objasnila zašto je nosila Slobinu majicu i ispričala šta joj je rekao pred ulazak u Zadrugu (VIDEO)

- Za sada, još uvek mi je lepo u njegovoj majici i spavaću u njoj dokle god budem želela

  • 39

Luna Đogani privukla je pažnju kada je na rođendanskoj žurki Davida Dragojevića u "Zadruzi" nosila majicu svog bivšeg dečka Slobe Radanovića. Blogerka je objasnila zašto je nosila njegovu majicu, ali i šta je s njim pričala pred ulazak u rijaliti.

Sloba se oglasio i objasnio otkud kod Lune majica koju mu je Kija kupila!

- Ja od kada sam izašla iz "Zadruge" ja spavam u njegovoj majicama koje su mi ostale. On to zna, to je istina. Jednostavno sam navikla da spavam u tim majicama. I, eto, ponela sam jednu. Ja sam njemu rekla da ću poneti majicu samo zbog toga da se ne bi šokirao. Mi smo se čuli, on mi je poželeo svu sreću i savetovao šta bi on voleo da gleda na TV-u, mene, da ne radim iste greške koje sam radila i onda sam mu rekla da ću poneti njegovu majicu, da se ne iznenadi, ne šokira, da ne pomisli da sam luda... Imala sam potrebu da je ponesem. Jednostavno, osećam se najlepše kada obučem njegovu majicu, da spavam u njoj... Za sada, još uvek mi je lepo u njegovoj majici i spavaću u njoj dokle god budem želela - rekla je Luna.

Šta je još Luna rekla o Slobi, pogledajte na sledećem snimku:

VIDEO: Luna: Čula sam se sa Slobom rekao mi da ne pijem:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rule

    9. septembar 2018 | 11:57

    Jadnica.

  • Sudija

    9. septembar 2018 | 00:51

    Luni sve verujem! a ovaj se izvlaci i laze kao i uvek!

  • Goran

    9. septembar 2018 | 19:15

    Luna će tokom boravka u zadruzi 2 da glumata čežnju za Slobom i nekim srećnim vremenima njoj,a i sama zna da to nije istina!!!U zadruzi 1 bila neiskrena i sada će biti.jadna taktika!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA