Miljana pričala o svom sinu, pa spomenula Ivana Marinkovića, a ovaj njen lapsus nasmejaće vas do suza!

Miljana je imala hit izjavu i lapsus kojim je zabavila sve zadrugare

  • 9
Miljana Kulić, Foto: Marko Jovanović

Miljana Kulić poznata je po tome što svojim simpatičnim izjavama zabavlja kako svoje cimere, tako i gledaoce kraj malih ekrana.

S*ebali su me i misle da je kraj, neću im to dozvoliti! Isplivala Lunina šokantna poruka koja će razbesneti Kiju i Slobu! (FOTO)

Mirko Gavrić, Zorica Marković, Marija Kulić i ostali zadrugari sedeli su u bašti i vodili opušteni razgovore o svakidašnjim temama.

Mirko se pohvalio o zahvatima koje je uradio na svom licu: "Ovo je 21.vek i ako ljudi mogu da idu da stavljaju trepavice, zube i sve, što ne mogu ja da popravim prirodnim putem. Evo recimo usne, ovo je ovde sve moje, ali uglovi su bili uvučeni, meni su oči ko sova, nos mi je veliki, glavudža mi ovolika", žalio se Mirko dok su ga ukućani tešili da to nisu ni primetili.

Ubrzo se i Miljana uključila u razgovor i došla do genijalnog zaključka.

Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Mama kaže za Željka kada napuni 18 - 19 godina da uradi botoks. Ivan je lep čovek, možemo da pričamo šta god hoćemo, da je ovakav i onakav, on je lep čovek, mislim da se nije "dezinformisao" od alkohola - rekla je Miljana, nakon čega ju je Gavrić sa osmehom na licu ispravio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prea

    9. septembar 2018 | 19:52

    Samo da ne bude normalan na tebe i lep na Ivana.

  • Kuryumlija

    9. septembar 2018 | 20:08

    Zaso drzava ne reaguje i oduzme joj dete?Kakav je to nacin da dete bude ozraceno i zapostavljeno od strane nazovimo ovu osobu mame ako moze.Bruka i Sramota.

  • ccc

    9. septembar 2018 | 20:43

    Zar ne rekose da se dete nece snimati? Danas je bilo u kadru, treba ih sve prijaviti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA