Bili su nerazdvojni na Farmi, a sada se Stanija setila Kristijana Golubovića, pa sa zadrugarkom pričala o njemu! (VIDEO)

- Možda nemam mišiće kao on, ali imam ovo (mozak). Još možda jače nego njegovi mišice...zbog toga smo bili super kombinacija za rijaliti - rekla je Stanija

  • 9

Stanija i Kristijan, Foto: A. Nalbantjan, Youtube/Kristijan Golubovic

Rada Vasić započela je razgovor sa Stanijom Dobrojević, a onda su pričale i o starletinom bivšem cimeru iz rijalitija Farma Kristijanu Goluboviću.

Sloba se oglasio nakon što je u policiji saslušan zbog Lune, pa otkrio da li će protiv Đoganijeve biti podneta krivična prijava!

Iako nisu spomenule njegovo ime iz opširnijeg razgovora se moglo zaključiti da se radi o Goluboviću.

Rada je oduševljeno pričala o Kristijanu, a lepe reči o njemu ni sa Stanijine strane nisu izostale. U jednom momentu Stanija je osetila potrebu sa pruži podršku Radi i njenoj porodici i da ih zaštiti.

Stanija i Rada pričaju o Kristijanu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Pošto njega nema ovde, ja vam garantujem da, ako vas neko dira, ja ću da vas čuvam. Možda nemam mišiće kao on, ali imam ovo (mozak). Još možda jače nego njegovi mišice...zbog toga smo bili super kombinacija za rijaliti - rekla je Stanija nakon što je Rada rekla da bi svoj honorar dala kada bi on ušao u rijaliti, jer bi postrojio sve momke koji ovde ne rade ništa.

- Ti šta imaš tu, neko nema ni u...znam sve, čula sam to - dodala je Rada misleći na njenu pamet.

Pogledajte kako je tekao razgovor između Rade i Stanije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maria

    10. septembar 2018 | 20:18

    Stanija i mozak?!!!Malo sutra .Ugradjuju se grudi ,zadnjice ,zubi...Za mozak nisam cula!!!!

  • Ana

    10. septembar 2018 | 23:12

    E pa sa njim bi tek bilo ekstra. Ne sto je los momak, baja, i td. Vec sto bi to tek bila ludnica , a da se ne lazemo, podigao bi rejting do usijanja.

  • Bane

    10. septembar 2018 | 22:53

    Normalno da je uzeo jer da nisu njegovi glasaci glasili za nju ona ne bi pobedila a uci ce kristijan pocetkom novembra zeljko mitrovic to pametno planira to je njegov kec u rukavu inace je dosadna zadruga sa kikijem ce biti zabavna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA