Stanijin PR tim se žestokim pismom oglasio nakon starletine svađe sa Damirom!

- Damiro Staniji nije ništa platio kako on navodi, već je ona zapravo njemu učinila kako bi dobio reklamu koju je i želeo - navodi se u saopštenju Stanijinog PR tima

  • 19
Stanija Dobrojević i MC Damiro, Foto: Marko Jovanović

Nakon što je u sinoćnoj emisiji tokom izbora potrčka u Zadruzi došlo do rasprave između Stanije Dobrojević i MC Damira, gde je Damiro izneo niz navoda o Stanijinoj muzičkoj karijeri, oglasio i Dobrojevićkin tim.

Bili su nerazdvojni na Farmi, a sada se Stanija setila Kristijana Golubovića, pa sa zadrugarkom pričala o njemu! (VIDEO)

U saopštenju se navodi da je Stanija pre ulaska u Zadrugu htela da se vidi sa Damirom, ali da je odlučila da taj sastanak odloži jer je Damiro navodno bio u alkoholisanom stanju.

On se javio Stanijinom timu za saradnju. Ponudio je pesmu i spot i bilo mu je od velike važnosti i značaja da upravo sa njom snimi duet. Zauzvrat, tražio je da maksimalno bude zastupljen u medijima zajedno sa Stanijom, da gostuje u emisijama sa njom i da ga ona što više promoviše na svojim društvenim mrežama. S obzirom na to da je Stanija tada bila na početku muzičke karijere, nama kao timu je bila interesantna pesma, pa smo pristali na taj vid saradnje. Damiro Staniji nije ništa platio, kako on navodi, već je ona zapravo njemu učinila kako bi dobio reklamu koju je i želeo - naveo je Stanijin PR.

MC Damiro ispričao je stvari koje se nisu dopale Stanijinoj ekipi koja je zastupa dok je u rijalitiju, Foto: A. Nalbantjan

- Takođe, oni nisu imali zakazane nikakve zajedničke nastupe, niti imaju istog menadžera- Trebalo su samo jednom da se pojave zajedno u Tuzli u jednoj diskoteci, gde su Damiru naplatili kartu za ulaz jer nisu znali ni ko je on, i te noći nisu nastupili zajedno. Takođe, Stanijina pesma "Sveta Marija", nalazi se na Jutjub kanalu i nije uklonjena zbog nikakvog duga, niti zbog plaćenih pregleda kako je on rekao - objašnjava PR.

-  Imali smo prilike i van rijalitija da vidimo Damira i da čujemo šta priča u alkoholisanom stanju, kao sto je to i sinoć uradio, pa njegova navođenja i ne uzimamo za ozbiljno, ali zbog javnosti i ljudi koji vole i poštuju Staniju želimo da pojasnimo neke stvari. A njegov karakter nam je svima poznat još iz Zadruge 1, kada je nakon 24 časa preskočio ogradu. Takođe moramo i da napomenemo da se upravo tada kada je ušao u rijaliti predstavio kao Damiro koji ima duet sa Stanijom! - žestoko je odgovorio Stanijin PR na Damirove tvrdnje.

VIDEO: Stanijina poruka hejterima pred ulazak u Zadrugu 2:

Kako je sve sinoć izgledalo pogledajte u videu ispod:

(M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odgovor Strašno

    11. septembar 2018 | 17:52

    Stanija i Kija pevačice da se ubiješ.Obe sredovečne,nadobudne i umišljene da su neko i nešto.

  • Ludaaa

    11. septembar 2018 | 14:09

    Pa kakvu reklamu preko nje kad na pesmi 'Sveta Marija' ima 880 lajkova a 1400 dislajkovaa,toliko o uspesnosti Stanije i smesnih PR likovaa

  • Strašno!!!

    11. septembar 2018 | 13:32

    Stanijin PR tim??!! Ha ha ha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA