≫ 

Stanija pitala Lunu zašto se nije sklonila kada je Kija ušla u Zadrugu i rekla da voli Slobu, a onda je Đoganijeva progovorila (VIDEO)

- On je bio toliko izgubljen, što je logično, jer mu je žena tu... - pričala je Luna

  • 83

Luna Đogani otvorila je dušu pred Stanijom Dobrojević i Vladimirom Tomovićem i pričala o svojoj vezi sa Slobom Radanovićem. U jednom trenutku starleta je pitala blogerku zašto se nije sklonila kada je Slobi ušla tadašnja supruga, Kija Kockar u "Zadrugu".

- Mnogo sam se zaljubila. Prvo mi nije dao. Ona kada je ušla na vrata, on je nju ovako pogledao i on me je uhvatio za ruku i stegao me i rekao mi je: "Kunem ti se u sve, neće nas ništa razdvojiti"... On mi nije dozvoljavao. Žao mi je što nisi gledala, kada bi videla neke snimke, možda bi bolje shvatila. Ja sam par puta pokušala da se sklonim, kada je ona ušla. On je bio toliko izgubljen, što je logično, jer mu je žena tu... - pričala je Luna.

- Pusti njega. Ti! - rekla joj je Stanija.

- Ja sam pokušala. Rekla sam mu, bili su smo na granici, plakali smo oboje... Rekla sam mu: "Ja tebe zaista volim, ja tek sada shvatam šta smo ti i ja uradili"... Nije mi dao. Onda smo se jako zavoleli. I to je to - rekla je Luna.

Luna, Stanija, Vladimir Printskrin: TV Pink

A kada je žena (Kija Kockar, prim.aut) ustala da kaže da još uvek voli muža? - pitala ju je Stanija.

- To je bilo pred kraj. Tada sam sklonila. Tako smo se i mi rastali. Ona (Kija) mi je to dan pre toga u pabu rekla. Ja sam bila ta koja je njih dvoje spojila. Oni su bili u najvećoj ljubavi kada sam ja nju odvela u pab i počela da joj pričam da je voli na neki način. Ja njoj. Bilo mi je žao, ja sam takav tip. Previše sam dobra, uvek sam osećala tu grižu savest prema njoj, jer sam joj to uradila. Imala sam potrebu da joj se iskupim... Ja to njoj sve ispričam, misleći da ona to neće iskoristiti protiv mene... Ona je mnogo pamenta, inteligentna... Ona je mene izmanipulisala... Ona je svih tih šest meseci pričala da ona njega ne voli. Imala je dečka napolju, bila sam Filipom Đukićem... Ona je bila ta koja je htela sa mnom da se druži. Ja spremam ručak, spremim njoj, njemu i meni. Jedemo svi zajedno... Mi smo se družile. Ona je meni stvarno prijala. Bila je kul prema meni, ja prema njoj... - rekla je Luna.

Šta je sve rekla Luna Staniji i Vladimiru, pogledajte na sledećim snimcima:

VIDEO Luna: Čula sam se sa Slobom rekao mi da ne pijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    11. septembar 2018 | 21:44

    Kad ostavljena ljubavnica krivi suprugu! Kako biste vi to nazvali?

  • Gaga

    11. septembar 2018 | 21:14

    Na osnovu cega je Stanija tri dana ore finala javno pruzila podrsku Kiji ako ne zna nista i nije pratila? Mi, koji jesmo,znamo da Luna ni tada,ni sada nista nije slagala kada prica o ljubavi.

  • Dejana

    11. septembar 2018 | 22:02

    Ona je takva,dobar covek,bilo joj zao????Ona se sklonila,kad??? Gledasmo li mi zadrugu,ili Luna treba da nam kaze pravu istinu.Nema njoj spasa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA