≫ 

Gavrić usred noći pred svima opleo po Kiji, zadrugari mu žestoko odgovorili, pa doveli u pitanje Mirkovu funkciju (VIDEO)

Mogu da kažem šta sam čuo svojim ušima, video svojiim očima, u svojoj kući, noć pre nego što je rijaliti počeo - rekao je Gavrić

  • 23
Lepi Mića ustao je da brani Kiju, rekavši da Mirko laže da je na fuknciji na kojoj priča da jeste, Printskrin: Tv Pink, Foto: Marko Jovanović

Muzički producent u Pinkovim Zvezdama Mirko Gavrić, izneo je optužbe na račun pobednice Zadruge Kristine Kije Kockar, da je svom bišem suprugu Slobodan Radanoviču dala zeleno svetlo za sve, osim da se zaljubi u rijalitiju. Kako se Sloba se u prvoj sezoni Zadrugde zaljubio u blogerku Lunu Đogani nastao je problem.

Prva emisija "Pitanja gledalaca" u novoj sezoni Zadruge zaitrigirala je gladaoce, pa neko od njih Mirku postavio pitanje vezano za Kiji u Slobu, za situaciju koju je, kako Gavrić tvrdi, čuo svojim ušima.

Nije ni znala s kim priča: Sloba ušao u Zadrugu, razgovarao sa Lunom i ispunio joj posebnu želju (VIDEO)

Mirko Gavrić, Printskrin: TV Pink

- Zašto izmišljaš priče da je Kija imala dogovor sa Slobom, kad je i ona sama rekla da mu je pred ulazak u Zadrugu rekla da slobodno flertuje sa devojkama, ali da ne ulazi u intimne odnose? - pročitala je Dušia pitanje.

- Ne mogu da znam o čemu oni pričaju kada su sami, ali mogu da kažem šta sam čuo svojim ušima, video svojiim očima, u svojoj kući, noć pre nego što je rijaliti počeo. Ona jeste rekla javno jedan deo priče, ja ne lažem, ja pričam istinu. Rekla je "Sve će ti biti dozvoljeno, osim da se zaljubiš!" - rekao je Mirko što je izazvalo veliku polemiku među zadrugarima.

Printskrin: TV Pink

Zadrugari su ustali da kažu šta misle o tome što je, kako producent Pinkovih zvezda tvrdi, Kija rekla Slobi, a najglasniji bio je Lepi Mića koji je ubrzo ušao u konflikt sa Gavrićem i njegovu funkciju producenta doveo u pitanje.

Šta je Mirko odgoorio na pitanje gledalaca i raspravu zadrugara pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Dorotea opasno uvredila Adama, a onda je skočila Luna

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    13. septembar 2018 | 10:03

    Kristina sta si trazila to i dobila,znas da te muz slusa sve sto naredis ,zato sad cuti ,inako ti nije stalo do njega!!!!!

  • Sandra

    13. septembar 2018 | 12:44

    Kako je covek elokventan i kulturan i kakvu savrsenu dikciju ima! Mogao bi da bude spiker. Sto se tice njegove izjave ja verujem njemu, a ne Kiji i Slobi, jer su oni skloni laganju kad to njima odgovara, sto smo lepo mogli da vidimo u Zadruzi 1.

  • Stanko odgovor

    13. septembar 2018 | 12:24

    Kakve laži? Mirko govori istinu. Verni gledaoci Pinka i Zadruge su to vrlo brzo otkrili gledajući Zadrugu.Dogovor i pobeda manipulatorke.Ništa nije ni Sloba bolji.Taman su jedno za drugo.Kija je u Zadruzi pričala kako je Sloba lenj uvek se naslanja na ženu.Sve je ona to znala iz iskustva.Verujemo da su zajedno dva prevaranta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA