"Agresivan je, napije se i pravi probleme" Radnica kafića pored zgrade Anabele i Andreja progovorila o Atijasu

Nakon verbalnog, a zatim i fizičkog kontakta u porodičnom domu Atijas, radnica kafića progovorila o Andreju

  • 22

Anabela i Andrej nakon sukoba završili su u policijskoj stanici, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Anabela Atijas i njen suprug Andrej Atijas sukobili su se verbalno, a zatim i fizički, u utorak 11. septembra oko 23 časa, u porodičnom stanu u Rakovici.

Naša ekipa dan nakon incidenta bila je u Anabelinom i Andrejevom komšiluku, a komšije u njihovoj ulici i zgradi izbegavale su da pričaju bilo šta o ovom paru. Međutim, radnica u kafiću pored stambene zgrade u kojoj žive Anabela i Andrej rekla je za Telegraf.rs da je Andrej njihov čest gost, te da često pravi probleme.

- Andrej često dolazi pijan. Svraća kod nas, agresivan je, psuje i neće da izađe kad je fajront - rekla je radnica kafića koja je zamolila da ne otkrivamo njeno ime.

"Posvađali smo se oko cuke!" Andrej Atijas se oglasio nakon tuče sa Anabelom

Podsetimo, Anabela i Andrej posvađali su se oko psa, nakon čega je Atijas Anabeli udario šamar, na šta mu je ona uzvratila grebanjem po licu.

Anabela i Andrej, Foto: ATA images

Nakon incidenta sprovedeni su u policiju gde su saslušani od strane nadležnih organa, a pošto su se u međuvremenu pomirili Anabela je odlučila da Andreja neće krivično goniti.

Atijas je u izjavi za medije tvrdio da nije došlo do fizičkog obračuna.

VIDEO: Anabela priča kako je Luna imala nervni slom zbog Slobe posle Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    13. septembar 2018 | 13:26

    Mozete se vi potpisivati kao Kijevci, sarkasticno i ironicno komentarisati izjave neutralnih gradjana, kao i naslove i textove novinara, koji samo rade posteno svoj posao. Medjutim, nicim ne mozete opovrgnuti ono sto smo videli od doticne gospodje kao ucesnice jednog od prethodnih rialitija, oprati ruzne delove njene biografije i negirati prostakluk koji smo gledali kad je branila i zastupala razvratno i bludno ponasanje njene cere.Atijas zasigurno ne moze da bude dobar covek, cim je ostavio svoju trudnu zenu, neposredno pred porodjaj i to zbog Bukve koja je i ceru vaspitala da trazi i zavodi ozenjene, da uziva u bolu zene koju povredjuje, da joj tudji bol bude mera njene snage i da obe to pravdaju, " da su bile dobre, ne bi ih muzevi ostavili." Zlo od zene, nakaznog ponasanja i duse, pored nje niko, pa ni taj Atjas ne moze da bude srecan. Cim prodje strast, takvi muskarci se razocaraju, beze ili predaju alkoholu i neminovno emituju agresiju. Ali, evo jos dokaza da je karma cudotvorna.Molim da objavite. Hvala.

  • Rambo

    13. septembar 2018 | 13:01

    Bas mi je zao COKE sta sve mora pas da trpi😂😂

  • Mia

    13. septembar 2018 | 11:15

    Lepo kaze nas narod ,,sve se vraca,sve se placa''....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA