≫ 

Stanija se prepustila zagrljajima Crnogorca, a ono što joj je rekao totalno ju je raznežilo! (VIDEO)

- Sada samo budi lojalan i korektan, brljavio si - zamolila je Stanija Vladimira

  • 13
Stanija i Vladimir razgovarali su pored jezera, Printskrin: TV Pink

Pitanje je sata kada će se Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović prepustiti emocijama, a pethodne noći ponovo su se osamili i uživali ćaskajući u romantičnom delu Zadruge, na jezeru.

- Kod publike sam ja najjači muškarac, a u kući smo Lepi Mića i ja. Ovo ostali muškarci, njih za bezazlenu priču napadne neka mutavica. Meni kaže ova moja, Ramona: "Znaš zašto su sve devojke ljubomorne na Staniju i što su sve zaljubljene u tebe?". Ona kaže "Ti si jedini muškarac sa stavom!" - prepričavao je Crnogorac Staniji, dok se ona smeškala.

Stanija pitala Lunu zašto se nije sklonila kada je Kija ušla u Zadrugu i rekla da voli Slobu, a onda je Đoganijeva progovorila (VIDEO)

Stanija se sve vreme smeškala Vladimiru, a onda mu je ponovo rekla da mora da vodi računa kako se ponaša, i da od njega traži da joj bude lojalan.

- Mislim da se mom PR-u uopšte ne dopadaš zbog nekih situcija, ali sada smo te "istetovirali". (smeh) Sada samo budi lojalan i korektan. Brljavio si - rekla mu je Stanija sa osmehom.

Vladimir polako, ali sigurno, oduševljava Staniju, Printskrin: TV Pink

- Ovo je moj i tvoj život, naš život u ovom trenutku. Meni je ovo igra, sem odnosa sa tobom. Ti si nešto posebno... - rekao je Vladimir, nakon čega ju je nežno zagrlio dok se ona smejala.

Stanija očitala bukvicu Vladimiru dok su mislili da traju reklame, a onda je ona najgore ponizila Lunu Đogani! (VIDEO)

VIDEO: Stanija pred Vladimirom ponizila Lunu, spomenula čuvena "3 minuta"

Stanija i Vladimir, razgovor i zagrljaji na jezeru:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    13. septembar 2018 | 18:46

    Stanija i njena taktika koja je već toliko ofucana i izlizana. Ništa novo kod nje nema samo što je već omatorila za ovakve ljubavne romanse. Za ovog Vladimira prvi put čujem jer Parove nikada nisam gledala, ali mi se čini da su on i Stanija isti. Ovde nema ljubavne priče i romantike samo čist interes da jedno drugog dovedu do finala

  • Nina

    13. septembar 2018 | 19:39

    Meni su bas slatki, videcete kad se prepuste emocijama da nije nikakva taktika u pitanju... vise deluje kao da su oni hteli da bude takticki ali zapravo se zaljubili...

  • Sasa

    13. septembar 2018 | 13:28

    Lep par...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA