≫ 

"Je l' nećeš više da kradeš oženjene muškarce?" Stanija sasekla Lunu pitanjem, Đoganijeva se zbunila pa dala neočekivan odgovor! (VIDEO)

- Mi smo se poznavali od ranije, i uvek smo se simpatisali - rekla je Luna Staniji

  • 45

Stanija i Luna ponovo su pričale o dešavanjima u prvoj Zadruzi, Printskrin: TV Pink

Već je sasvim jasno da Stanija Dobrojević nikako ne podržava to što je Luna Đogani u prvoj sezoni Zadruge bez blama započela vezu sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem, i to ističe u skoro svakom razgovoru sa Đoganijevom.

Njih dve ponovo su razgovarale, u Rajskom vrtu, u društvu dvoje zadrugara.

Luna se žalila kako je previše osuđivana u prvoj Zadruzi, te da je okarakterisana i kao aljkava, ali da ona nije imala uslove da redovno pere i sređuje kosu.

Nije ni znala s kim priča: Sloba ušao u Zadrugu, razgovarao sa Lunom i ispunio joj posebnu želju (VIDEO)

Svakako, dotakla se i Kije Kockar i Slobe Radanovića, a Stanija ju je u jednom momentu upitala da li je "krađa" oženjenih završena.

Luna, je l' si naučila lekciju? Nećeš više da kradeš drugim ženama muškarce? To ti je velika lekcija, i sad imaš priliku da to ispraviš, ali možeš i da odeš dole... - rekla joj je Stanija.

Stanija je rekla Luni da može da popravi sliku o sebi, ali da može i još više da je pokvari, Printskrin: TV Pink

- Naravno da jesam, neću da kradem, niti mi je to ikad bila namera! - rekla joj je Luna posle nekoliko trenutaka.

- Mi smo se poznavali od ranije, i uvek smo se simpatisali - nastavila je i šokirala sve, ponovo ističući to da je nešto među njima postojalo i ranije.

- Kad smo došli ovde, nismo mogli da izdržimo. Na današnji datum smo se smuvali. On je moja najveća ljubav. Sada ispada da je on svetac, a ja sam najgora, da sam bila sama sa sobom u vezi! Sve sam uništila, prvenstveno moje roditelje - objasnila je Luna.

"Barbiko sa pilećim mozgom!" Luna i Dorotea se žestoko posvađale, Đoganijeva je izvređala, a onda joj je plavuša spomenula Kiju! (VIDEO)

Stanija joj je rekla da poznaje devojku koja ju je "otpratila" na Instagramu zbog cele priče sa Slobom, ali i zbog drugih negativnih osobina koje je pokazala.

Luna je istakla da su je previše osuđivali i nazivali "prljavušom", Printskrin: TV Pink

- Jedna moja poznanica koja te je pratila na Instagramu, kad je počela da ta priča, ona je prestala da te prati. To ti je dokaz koliko si se srozala. Mada nisu rekli da je bilo samo zato što si bila ljubavnica, već zato što si pokazala da nisi prijatelj, da si izdala nekog - navela je Dobrojevićeva.

- Znaš šta su mi radili, ne operem kosu tri dana, nisam imala uslove da mi bude čista. Oni zaključuju da sam aljkava. To su mi radili, a ne znaš kakve su one aljkavuše i prljavuše bile - pravdala se Đoganijeva.

Poslušajte kompletan snimak razgovora između Stanije i Lune:

VIDEO: Stanija pred Vladimirom žestoko ponizila Lunu

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olga

    13. septembar 2018 | 18:32

    Opste je poznato da uvek ogovara i deli lekcije onaj ,ko je sto puta gori od tebe. Stanija treba da se malo vrati u proslost ,ali sada strah da ce izgubiti Vladimira je mnogo jaci od nje .Oseti ona da Vladimir vise postuje Lunu od nje i to zbog njene iskrenosti

  • Stojan

    13. septembar 2018 | 18:19

    @Istina Slazem se vama u velikom delu. ALi niko se nije tako beskrupulozno nabadao na ljubavnika i zvalio se pred njegovom zenom kao Luna. I niko nije vodio tako grubu kampanju spolja kao Lunina mama. Po tome je Luna omrznuta vise nego po samom cinu uzimanja ozenjenog.

  • Istina

    13. septembar 2018 | 18:05

    I Stanija sebi dala slobodu da to pita Lunu. Stanija pokrij se po glavi, tvoja proslost ne bi smela da ti dozvoli slobodu za takvo pitanje ili ti je ostala po nekim coskovima rastrgnuta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA