≫ 

Rekao sam joj da se mane alkohola, jer pije antidepresive: Gagi priznao da se desilo ono čega su se on i Anabela plašili, a tiče se Lune!

- I ta njena naivnost. Treba da oseti kome šta može da priča. Sve je to već dosta koštalo u prošloj sezoni - zaključio je Đogani

  • 30
Gagi, Printskrin: TV Pink

Gagi Đogani prokomentarisao je učešće svoje ćerke Lune Đogani u Zadruzi 2 i poručio da se desilo ono oko čega su se on, ali i Lunina majka Anabela Atijas najviše brinuli.

Riba oko šipke, skupa kola... Ovakvog Đeksona još niste videli! (FOTO)

Gagi je otkrio da je Luna pred ulazak u Zadrugu bila pod velikom tremom.

- Desilo se ono čega smo se najviše bojali, i njena majka i ja. Ja moram da priznam baš kad smo pratili uživo, pre nego je potpisala ugovor sve je bilo u redu, do poslednjih 2 dana, tada je počela da je hvata trema - rekao je on.

Luna, Printskrin: TV Pink

Lunin otac kaže da je ćerki savetovao da ne pije alkohol, ali da je ona ipak to nastavila da radi, kao i to da je i dalje naivna i da se poverava pogrešnim osobama.

-  Više puta sam joj rekao mani se alkohola. S obzirom da pije antidepresive, ne bi trebala to da radi. I ta njena naivnost. Treba da oseti kome šta može da priča. Sve je to već dosta koštalo u prošloj sezoni. Ali kada je već prošlo 7,8 dana i Anabela i ja smo videli da je to ista Luna, da se nije promenila - zaključio je Đogani.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

VIDEO Dođe meni i priča mi da me voli, pa ode kod nje, priča to isto:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bejbi

    14. septembar 2018 | 00:13

    I ovakvu porodicu se nadje neko da podrzava, sramota

  • Jedna mama

    14. septembar 2018 | 11:57

    Zao mi je ovih ljudi. Prosli su kroz pakao. To sto Luna mora da pije antidepresive nije bez razloga, niti to moze na svoju ruku da se dobije u apoteci. Nije trebala tako rovita da ulazi u novu Zadrugu. Zaista se plasim za ovo dete. Ucinila je nesto ruzno i to je debelo platila, pre svega svojim zdravljem. A vidi se da je neznog srca i dobre duse. Da se nije zaljubila u Slobu mnogo toga bi bilo drugacije. Saosecam sa Gagijem i Anabelom i ne razumem ovoliku mrznju prema njima.

  • Nins

    14. septembar 2018 | 10:43

    Mozete vi i da vredjate i pljujujete ovu porodicu kao i Lunu, to neće promeniti mišljenje o njoj. Sto vi jače širite mržnju, mi smo sve jače uz Lunu. Ne gledamo njihov život,to nas ne raduje, svakom može da se desi takva situacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA