≫ 

Ona je lak plen! Minina majka u šoku, besna na ćerku zbog toga što je javno prevarila dečka!

- Besna sam i razočarana u nju, ali ne mogu da je ubijem sad - rekla je Ivana Vrbaški

  • 9
Ivana Vrbaški, Printskrin: TV Pink

Ivana Vrbaški, majka najmlađe učesnice Zadruge 2 Mine Vrbaški gostovala je ove večeri u emisiji u kojoj je otkrila da je besna na svoju ćerku, zbog toga što je prevarila svog dečka nakon samo dva dana sa jednim zadrugarom.

Rekao sam joj da se mane alkohola, jer pije antidepresive: Gagi priznao da se desilo ono čega su se on i Anabela plašili, a tiče se Lune!

Mina se vrlo brzo zbližila sa sportistom Jovicom Putnikovićem i zaboravila na svog dečka Igora koji ju je ispratio u Zadrugu.

-  Nešto se desilo, ja sam još uvek u šoku. Besna sam i razočarana u nju, ali ne mogu da je ubijem sad. Svi je osuđuju i pljuju. Mislim da je ružno što je to uradila novom dečku, ali nije zlotvor - objasnila je ona.

Mina Vrbaški, Foto Telegraf TV

- Što se tiče Jovice, totalno je drugačiji od Igora, to je bila ozbiljnija veza. Igor je fenomenalan. Bolje da je ušla kao slobodna devojka - zaključila je Minina mama.

Ivana nije krila da misli da Jovica ima neku taktiku i da se zbližio sa Minom kako bi pridobio publiku i glasove.

Mina i Jovica, Printskrin: TV Pink

- Možda mu je trebalo da se zakači za nekog, a Mina je lak plen - rekla je ona i dodala:

- Rekla sam joj da ne živi život tamo, nego da bude aktivna, da igra igru, da ne bude luda. Ali ona to ne može uopšte.

VIDEO Kada je ušla u rijaliti Mina je obećala da neće prevariti dečka:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deff

    14. septembar 2018 | 08:40

    U srpskom narodu taj lak plen se kaze "radodajka". Tako ko zna sta je ona radilia i napolju kada nije sa "deckom". Samo mlade devojke koje prate ovo treba da znaju ovako ponasanje jedne devojke nije normalno . I ovo je slucaj za neki razgovor sa strucnim licima... jer tako prelazenje sa jednog na drugog javno...sta onda ona radi kada niko ne vidi...

  • Mira

    14. septembar 2018 | 09:04

    Ni majka nista nije bolja od četke... Iver ne pada daleko od klade.!!!! Vaspitanje, vaspitanje se nosi iz kuće.!!!

  • Suza

    14. septembar 2018 | 07:43

    Ženo, tebi još nije jasno da tvom detetu nije mesto u rijalitiju... Devojka se sekla nekoliko puta, stalno su joj ruke bile u zavojima, agresivna je, puna nekon skrivenog besa koji ispoljava i u najbanalnijim situacijama. Koji si ti primer mogla da joj daš u životu??? Tamo gde je trebalo da pokažeš da si majka, ti si se ponašala kao drugarica. Najmanji je problem što je prevarila dečka, veći je problem što menja muškarce kao čarape, što to radi javno, što kada neko pokuša da raskine sa njom pravi mu pakao od života. Devojka bi trebalo da posećuje psihijatra a i ti sa njom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA