≫ 

Zbog ovoga će goreti Zadruga! Luna slagala Staniju vezano za Vladimira, čim je došao ona ustala i otišla, a onda je Tomović pobesneo! (VIDEO)

- Ja ne sumnjam da će Luna pokušati da zavadi i spletkari, ali ja ću to da sredim - rekao je Vladimir Staniji

  • 28

Luna priča Staniji šta se dogodilo prošle noći, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani prethodne noći prišla je Vladimiru Tomoviću dok je ležao u dvenoj sobi i grlio se sa Minom Vrbaški, a nakon što ga je pitala "šta on radi sa Minom dok Stanija spava kod njega u krevetu", i nakon što joj je on odgovorio da su on i Mina drugovi, Luna je rekla da bi i ona volela da ima takvog druga.

"Je l' nećeš više da kradeš oženjene muškarce?" Stanija sasekla Lunu pitanjem, Đoganijeva se zbunila pa dala neočekivan odgovor! (VIDEO)

Međutim, danas je na bazenu pričala sa Stanijom Dobrojević i rekla joj da je njoj grozno što se Vladimir grlio sa Minom dok je Stanija spavala pored njegovog kreveta, te da ni u jednom trenutku nije rekla da bi i ona volela da ima takvog druga.

Stanija ju je pažljivo slušala, a nakon što joj je Luna ponovo pričala da joj je teško zbog Slobodana Radanovića i da je došla u Zadrugu da se "opere", Vladimir Tomović prišao im je i legao na ležaljku pored Stanije.

Luna je nakon nekoliko sekundi ustala i otišla, a Stanija je odmah otvoreno pitala Vladimira da joj kaže istinu o tome šta se dogodilo.

- Ja ne sumnjam da će Luna pokušati da zavadi i spletkari, ali ja ću to da sredim - rekao je Vladimir Staniji.

- Ona je htela da te napadne, ja sam rekla da ću ja to da rešim - rekla je Stanija.

Vladimir je Staniji rekao da za jedan dan može da joj dokaže da je Luna zaljubljena u njega, Printskrin: TV Pink

- Pa što je pobegla od mene? - pitao je.

Ona mene da napadne?! Ona je zaljubljena u mene, jesi ti svesna toga? Vidi me kakav sam sad, šugav, ali ona je zaljubljena u mene - duhovito je rekao Vladimir, pošto ima herpes na licu.

- Što je došla ovde kod tebe? Ona je perfidna! Da si ti klinka, a ne ostvarena, dovoljan bi mi bio jedan dan da ti dokažem da je zaljubljena u mene. Ali nikad to ne bih uradio, ne bi sebi to uradio. Odakle tebi potreba da meni pet puta do sad kažeš da sam ja najlepši i najpametniji momak u rijalitiju? A nisam. Odakle njoj potreba da dođe kod tebe i kaže ti to? Zog čega? I onda ustane i kaže "Ne, mene to ne zanima". Pa nisi ti naivna! - rekao je Vladimir Staniji.

- Ona treba da se pere od imidža kradljivice tuđih muškaraca, to joj je misija - rekla mu je Stanija.

- Njoj da je to misija ona ovo ne bi radila. Šta, ona ti je prijatelj?! - pitao je Staniju već vidno iznervirani Vladimir.

- Ja verujem dok se ne demantuje. Verujem tebi dok ne vidim suprotno - rekla mu je Stanija.

- U redu. Žensko si, imaš savršenu intuiciju. Njena satisfakcija je u tome da "skine" nekog - rekao je Tomović.

- Ona je rekla da je došla da se opere i da što se nje tiče može da leži na ležaljci 9 meseci - prenela je Stanija ono što joj je Luna rekla.

-  Pa što ne sedi? Što je prišla Staniji? Ajde, pusti to! - odgovorio je Tomović.

Luna priča sa Stanijom o Vladimiru:

Stanijin razgovor sa Vladimirom:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    14. septembar 2018 | 19:30

    Plači sad, cmizdri, nisam ja kriva, još malo, glumi sad, sad, sad, još plači, ja sam žrtva.......... I tako jedan dan u Ljuljetinom životu.

  • ljiljana

    14. septembar 2018 | 17:12

    Place iz sujete.Vladimir je javno otkacio. Ko je sledeci.??? Pa ona i Stanija su jedine koje se svuda setaju u gacama, pardon kostimima. Stanija u kuci bar obuce sorc.

  • XX

    14. septembar 2018 | 18:48

    Luna zvana istina i amnezija😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA