≫ 

Luna i Vladimir se stravično posvađali, Đoganijeva doživela nervni slom pa vikala: "Kako ti nije žao, vidiš u kakvom sam stanju?!" (VIDEO)

Vladimir je Luni rekao da je ljubomorna, na šta je ona poludela

  • 63
Luna se raspravlja sa Vladimirom, Printskin: TV Pink

Nakon Lunine priče na bazenu sa Stanijom Dobrojević o Vladimiru Tomoviću, te nakon što je Vladimir Staniji (posle njenog razgovora sa Lunom) rekao kako Luna izmišlja i spletkari, nastao je potpuni haos u Zadruzi!

Naime, njih troje su pored bazena pokušali da reše problem, ali je došlo do ozbiljne frke.

- Pošto je on pričao okolo svašta, Stanija je mene pitala da li se ja grlim sa Vladom i onda sam ja rekla da ste se vi grlili. On ide okolo i pravi spletke da bi ostao ovde. Vlado, je l' imamo problem? Čovek priča da sam ja tražila da me grli, alo! - besnela je Đoganijeva.

Printskin: TV Pink

- Ne zezaj, Luna. Što se ti mešaš u naš odnos?! Što si dolazila da me pitaš gde Stanija spava?! Što totebe zanima? Zvaću ti Doroteu, ja neću sa tobom da se svađam - rekao joj je Vlada.

Printskin: TV Pink

- Slušaj me, dečko! Odakle tebi pravo?! Ti praviš spletke tamo gde ih nema! Ti si mene od početka upleo u priču. Ja sam prošla ovde haos i ne treba mi sada da se uplićem ni sa kim! Ništa ti nisam uradila, nemam veze ni sa tobom, ni sa njom. Jako ste bezobrazni, uplićeš me u tu bolesnu priču! Ti, dečko, ovde ne bi opstao da nije devojaka. Ti me, dečko, uopšte ne interesuješ, ne sviđaš mi se! Ja patim za drugim i boli me ku*ac za sve ostalo. Je l' te nije sramota da me uplićeš u ovu priču?! Neću da se mešam u vašu bolesnu priču, već sam prošla jedan pakao. Nemoj da me mešaš! - urlala je Luna na njega, a onda je počela da plače.

Printskin: TV Pink

- Kako ti nije žao?! Kako vas Boga nije stah?! Zar ne vidiš u kakvom sam stanju? - vikala je, dok su pokušavali da je smire.

VIDEO: Lazar teši Lunu posle svađe sa Vladimirom

VIDEO: Snimak prvog seksa u Zadruzi 2

Zbog čega je nastala frka saznajte OVDE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    14. septembar 2018 | 20:12

    @Bi Sve sto napisaste ja samo VASA istina! Mi koji znamo Lunu ili oni koji je gledaju, znamo da je Luna vrlo neiskrena i sebicna, zato i jeste sama!

  • Zeljana

    14. septembar 2018 | 18:14

    Ovo je jedini način da Luna skrene pažnju na sebe patetika, kukanje za Slobodanom i izigravanje žrtve. Pošto joj plan da uvuče Slobodana u priču nije uspeo razočarana jer je dobila informaciju da poklon nije od njega (ponovo protekcija) sad ovako reaguje prenaglašeno izigravanje žrtve da bi nametnula Slobi osećaj krivice a kod gledaoca izazvala sažaljenje.

  • Vidak

    14. septembar 2018 | 20:55

    "Luna se mesa" rece Vladimir. Tacno, videli smo sve! Ovaj nece nasesti, jer je uvideo njene spletke da osvoji Slobodana. Sve se vidi, sve se zna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA