≫ 

Samo se seti da tvoji crkavaju kada ti plačeš! Vladimir prišao Luni, a nakon onoga što joj je poručio Đoganijeva ostala bez teksta! (VIDEO)

Nakon žestoke svađe Vladimir je imao potrebu da ozbiljno porazgovara sa Lunom

  • 20
Luna i Vladimir, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani danas je napravila pravu pometnju u Zadruzi kada je Staniji Dobrojević ispričala kako se Vladimir Tomović grlio sa Minom Vrbaški dok je starleta spavala u njegovom krevetu.

Zbog ovoga će goreti Zadruga! Luna slagala Staniju vezano za Vladimira, čim je došao ona ustala i otišla, a onda je Tomović pobesneo! (VIDEO)

Luna je osudila njegovo ponašanje iako joj je Vladimir rekao da su on i Mina samo drugari.  Nakon čega mu je Luna priznala da bi volela da ima takvog druga, ali je kasnije Staniji prećutala te svoje reči.

Pošto je nakon toga izbio opšti haos, Luna se rasplakala, a onda nakon cele frke prišao joj je Tomović koji je pokušao da je smiri i uteši.

Dok je on pričao, Đoganijeva ga je pomno slušala, a ako je suditi po njenoj reakciji njegove reči su je ostavile bez teksta i navele da dobro razmisli o svom ponašanju.

Luna i Vladimir, Printskrin: TV Pink

- Ja ti dajem savet kao sestri. Suze ostavi za krevet kada niko ne vidi, jer tada te vide da si slaba. Ja sam rekao Drvetu da sam tužan zbog tebe, jer sam ja inicirao da ti plačeš. Mogu misliti kako si ti ranjiva. Samo se seti da tvoji crkavaju kada ti plačeš, nemoj to da radiš njima. Kada ja izađem iz rijalitija, ja sam ti niko i ništa. Ja ću se potruditi da ne pravim nikakve spletke, ništa - rekao je Vladimir.

Pogledajte rzgovor Lune i Vladimira na snimku ispod teksta:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

VIDEO: Prvi snimak seksa u Zadruzi 2

VIDEO: Dokle više, aman?! Lunu pogodila pesma, ridala za Slobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odgovor Bejbi

    14. septembar 2018 | 21:31

    Videli smo i Kijine osobine u prošloj Zadruzi.Tako kumo ili Kija bolje ne komentšite.Narod sve gleda i teško ga je prevariti. Vlaimir i Stanija glumci kao Kija i Boba.

  • Bejbi

    14. septembar 2018 | 19:48

    Beskonacna je lista losih osobina ove devojke, ozbiljan tim strucnjaka treba da se pozabavi njenom psihom

  • Ja

    14. septembar 2018 | 18:57

    Pa i bolje sto nista nije rekla. Ovamo prica Staniji kako je Luna ljubomorna i zaljubljena u njega i kako bi je smako za 1 dan. Ako je takk posten i karakteran(kakvim se predstavlja), zasto ne zauzme isti stav i pred Lunom. Nego njoj prodaje pricu da je Produkcija kriva a Staniji da je Luna kriva. Sve same "muskarcine".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA