Luna otkrila da li su njene suze lažne, a onda je pomenula Anabelu, Staniju i Vladu (VIDEO)

- Volim da dramim. To ne krijem - rekla je Luna i nastavila sa pričom

  • 48

Novinari su postavljali zadrugarima pitanja, a u centru pažnje bili su Luna i Stanija. Đoganijevoj je prenešeno da je Dobrojevićeva rekla da su blogerkine suze lažne i da je "drama queen". Budući da Luna nije poverovala na prvu loptu, htela je da čuje šta Stanija ima da kaže o tome.

- Kada je Luna ishisterisala i plakala, mene je to potreslo, jer znam u kakvom je devojka stanju Ja razumem čitavu njenu situaciju i sve što se desilo, i prišla mi je jedna osoba iz "Zadruge 1", što mi je objasnila njen profil, u smislu kada ne dobije dovoljno pažnje, shisteriše i izdrami i napravi frku kao neka "drama queen" - rekla je između ostalog Stanija.

- Ja mogu da priznam da jesam "drama queen", na moju majku. Volim da dramim. To ne krijem. Bila sam takva u prvoj sezoni. Ne volim da se foliram, takva sam, kakva sam. Ko me voli, voli me. Ko me ne voli, ne mora. Što se tiče suza, onakve suze niko ne može da odglumi. Ne ide mi uopšte prilog da onako plačem i da se derem... Cela priča Stanija, Luna, Vlada smara, dosadna je i nema poentu - rekla je Luna.

Šta je još rekla, pogledajte na sledećem snimku:

VIDEO: Zadruga specijal: Koliko je gaća ponela Nadežda u Zadrugu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dani

    16. septembar 2018 | 01:01

    Bravo Luna , objasni joj vec jednom. Ona o tebi prica svo vreme i ogovara dok ti lepo komuniciras sa njom . Luna do pobede ❤️❤️❤️❤️

  • sean

    16. septembar 2018 | 02:06

    Luna izgleda starija od Stanije! Samo je mnogo nezrela za Staniju. I da, Luna jeste ljubomorna.

  • Mimi

    16. septembar 2018 | 01:57

    Matora Stanojka se ponasa kao nezrela tinejdzerka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA