Mnogo mi nedostaje... Luna u suzama priznala da bi volela da Sloba uđe u Zadrugu, a onda osula paljbu po Staniji (VIDEO)

- Oni nisu svesni da Luna i Sloba ne mogu da se ponovo nikada - rekla je Luna

  • 19

Luna Đogani razgovorala je sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, a na početku, pričala je o Vladimiru Tomoviću, koji je danas pokušao da je isprovocira.

- Ja nemam ništa protiv njega, ali vidim da ne mogu ni da mu se javim. Vidim da to nekome smeta, ali neću više da komentarišem tu priču, pošto to dotičnoj smeta. Ja više neću ništa da kažem, praviću se kao da ih ne vidim i to je to što se tiče mene - rekla je Luna.

Đoganijeva je potom otkrila šta zaista misli o Staniji.

- Pokazala je da je ljubomorna na mene i da sam joj ja konkurencija. Nisam htela da pričam o tome, jer ne volim da osuđujem ljude. Primetila sam da u svakoj igri u kojoj sam pobedila, ona je fras doživela... Pokazala je koliko je ogorčena i kako me gleda i da može da me izbaci, ona bi to rado uradila. On me ne interesuje ni u kakvom smislu - rekla je Luna.

Luna Đogani Printskrin: TV Pink

Blogerka je priznala da volela da njen bivši dečko Sloba Radanović uđe u "Zadrugu".

- Naravno da bih volela. Lagala bih i sebe i tebe, i celu naciju kada bih rekla da ne, ali mi mnogo nedostaje. Mnogo. Zato me ne dotiču ove priče, ovo što pokušavaju da me napadaju, da me uvukljaju u te njihove priče. Meni su priče ovde toliko fejk i lažne. Oni nisu svesni da Luna i Sloba ne mogu da se ponovo nikada. To se jednom tako desilo tako spontano, slučajno, jako... To je tad bilo i nikad više. Užasno mi je teško, navikla sam da mi je on tu. Fali mi da me hrani i da mi kupuje i baš sam usamljena. Osećam se kao da ne pripadam ovde kad on nije tu - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna: Čula sam se sa Slobom rekao mi da ne pijem

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • patetika

    18. septembar 2018 | 21:04

    ma glumata bre,nema nikakvu pricu pa se uhvatila Slobe ko pijan plota

  • ×××

    18. septembar 2018 | 20:53

    Devojka je nebitna..izigrava zrtvu..glumi ostavljenu zenu..patetise dosadi vise..Sve isti kao i u prosloj zadruzi pitam se jel ona uopste ima neki stav🤔dostojanstvo 🙄

  • Goga

    18. septembar 2018 | 20:35

    Ja sam bitna... Ja sam bitna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA