Tresla se Zadruga! Luna dobila napad histerije kad joj je Damiro spomenuo Anabelu, gađala ga flašom! (VIDEO)

Luna i Damiro su usred noći napravili pravu pometnju u Zadruzi

  • 29

Luna Đogani i MC Damiro prošle noći su se žestoko posvađali, a blogerka je potpuno izgubila kontrolu kada joj je Damiro spomenuo majku Anabelu Atijas.

Kija progovorila o aferi majica, pa otkrila da je zbog zdravstvenih problema otišla iz Srbije! (VIDEO)

Luna ga je prvo gađala flašom, a nakon toga izgovorila gomilu uvreda na njegov račun. Pošto je Đoganijeva bila van sebe od besa, zadrugari su je smirivali kako ne bi nasrnula na Damira, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    19. septembar 2018 | 16:26

    Opet ista pretnja: "Videces napolju", po koji put? Zar to nismo vec culi u Zadruzi1? Zar nismo trebali da vidimo NOVU Lunu?

  • oo

    19. septembar 2018 | 21:02

    Ona Damiru kaze da je alkoholicar? Neverovatno. Devojka je na svakoj zurci bila mortus pijana i pravila haos po Zadruzi, a sad je bas fina i daje sebi za pravo da nekom prebacuje. Nego zao mi ovog Damira jer je time sto je uvredio "kraljicu" sam sebi izvadio kartu za izbacivanje. Ocigledno je da oni koji se zamere Lunjari imaju najmanje glasova publike i jedan po jedan ispadaju. Slucajno?

  • Za

    19. septembar 2018 | 18:04

    Njeno psihičko stanje, su krivi Sloba i Kija, dva foliranta, smestili su joj tako, da devojci nema spasa.Unistili su joj zivot njihovim paklenim planom. Ima Boga da im vrati sve sto Luna sad doživljava. Neutralna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA