Ja sam dežurna ku*va već 14 dana! Nataša Moskva u suzama, Lazar je sve vreme tešio, a evo kako se završila njihova "priča"! (VIDEO)

Lazar se nije odvajao od Nataše u dvorištu, a dok je ona kukala, on ju je stalno hrabrio i davao joj savete

  • 4

Nakon incidenta koji je Nataša Moskva imala sa Nemanjom Tošićem, učesnica Zadruge se požalila na situaciju u kući, a tešio ju je Lazar Jeremić.

- Ja sam ovde već 14 dana dežurna ku*va! - rekla je Maza, pa dodala kako joj to ne smeta u rijalitiju, već joj smeta vređanje na nacionalnoj osnovi.

Zadrugarka u suzama nakon što su joj krevet polili kafom, obratila se produkciji i tražila da momentalno napusti Zadrugu! (VIDEO)

- Ti ne pokazuješ ovde ko si ti, a oni ko su oni. Ti budi svoja, budi kakva si preko celog dana. Neko te ovde gotivi baš zato što si takva kakva jesi... Ovo nisi ti i nemaš veze sa tim, ja to znam. Ti si ovde zbog sebe, moraš da budeš jaka - govorio joj je Lazar i dodao:

- Ljudi napolju sve to vide. Pusti njega, ti moraš biti jaka. Ne smeš mnogo privatno da prihvataš nikako. Meni je lepo kad vidim iskrene suze, ali onda se skloni pa se isplači,nemoj svi da vide tvoje suze.

Lazar teši Natašu u dvorištu/ Printskrin: TV Pink

- Prvi dan mi je Nemanja rekao da sam prostitutka. Odmah mi je to rekao. I s tim iz Hrvatske što sam došla ovde, dosadan je više s tim, i sve... - rekla je Nataša, a Zorica Marković joj je savetovala kako ne može sa svima biti dobra u rijalitiju.

Potom se Moskva izvinila Lazaru, a kako je izgledao njihov razgovor i kraj susreta, pogledajte u videu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA