≫ 

Ove četiri učesnice Zadruge su izgubile oca u poslednjih 5 meseci

Ana, Kija, Anđela i Jelena bile su neutešne posle smrti člana porodice

  • 9

Pre dva dana, 18. septembra, bivšoj zadrugarki Ani Korać je preminuo otac. Ana se od svog tate Mićka oprostila potresnom porukom i zahvalila se prijateljima koju su bili uz nju u ovom teškom trenutku.

Ana Korać u zagrljaju svog oca Printskrin: Tv Pink

- Tata, rekao si da me nikada nećeš ostaviti... Zašto si me slagao? Mislim da ću ovu bol jedinu preživeti uz vas, Soraja, Sanja, Jovana, Kija, Milane. Hvala vam  - napisala je Ana.

Ana Korać, objava na Instagramu Printskrin: Instagram/ana_korac

Nažalost, porodične tragedije, su pre toga imale još dve tri zadrugarke.

Kristini Kockar, pobednici "Zadruge 1", preminuo je otac Miloš dok je ona bila u rijalitiju. Gospodin Kockar sahranjen je u Zrenjaninu, a osim Kije, sahrani su prisustvoali Kristinin tadašnji muž Sloba Radanović, Kristinin tadašnji dečko Andrija Lazović...

Kija je bila neutešna Foto: Telegraf

- Videla sam da se kaješ, i da samo nisi znao kako da se vratiš u moj život. I sama znam kakav je taj osećaj. Nikad ne bih sebi oprostila da te tada nisam videla i da nisam tada pričala sa tobom, ali tebi, tata, opraštam. I nisu važni niti rođendani, niti proslave, jer smo jednim razgovorm sve nadoknadili, i pronašli mir.. - potresnim govorom se od oca Miloša oprostila Kija.

Bivšoj učesnici Zadruge, igračici Anđeli Lazić koja se nije dugo zadržala u popularnom rijalitiju, je pre nekoliko meseci preminuo otac. Anđela se od tate Aleksandra oprostila i na Instagramu,  uz crno-beli kolaž sa nekoliko dirljivih zajedničkih fotografija.

- Počivaj u miru, tata - napisala je ona.

Anđelinina objava na Instagramu Foto: Instagram

Otac Jelene Krunić preminuo je posle teške bolesti, a bivša učesnica "Zadruge" se od njega oprostila i na Instagramu potresnom porukom.

- Hvala svim ljudima koji su uz mene u ovim najtežim momentima moga života... Izgubila sam osobu koja me je izvela na pravi put, za koju sam kao mala govorila da me je rodio i pravu figuru oca i najboljeg primera kakav jedan otac treba biti. I kada vidim da ne ležiš u svom krevetu, jedan deo mene umre. S tobom je otišla i polovina moje duše. Voleću te dok god je poslednji dah u meni - napisala je Jelena na Instagram storiju.

Objava Jelene Krunić Printskrin: Instagram/jelena_krunic_official

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    20. septembar 2018 | 12:08

    Samo da ne zaboravimo, Jelena, Ana i Andjela su iskreno oplakivale svoga oca, dok ova KK je samo folirala plus napravila spektakl od sahrane koji je dobro naplatila. Dobro ste rekli sahrani prisustvovali muz i dečko.

  • Mslm

    20. septembar 2018 | 13:56

    Sve 4 su zarad para obrukale svoje porodice.

  • Natasa

    20. septembar 2018 | 13:13

    Neka stave prst na celo i pitaju ZASTO? Pomrli ljudi od sramote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA