"Osvetiću mu se za ono što je uradio": Otac Miljane Kulić besni zbog Lepog Miće, pa pomenuo svađu svoje ćerke i supruge Marije! (FOTO)

- Ono što je Mića uradio, da čovek bude takva ljiga, ja ne mogu da verujem - rekao je Siniša

  • 11

Učesnice Zadruge Miljana Kulić i Marija Kulić poznate su po eksplozivnim karakterima, a kako su majka i ćerka po prvi put zajedno u rijalitiju, njihov odnos je veoma turbulentan.

Miljana i Marija ušle su u sukob, a svađa između njih bila je veoma žustra, pa je Miljana zbog nesuglasica sa majkom želela da napusti rijaliti.

Marijin suprug i Miljanin otac, Siniša Kulić pomno prati Zadrugu, a na članove svoje porodice u rijalitiju veoma je ponosan, ali Lepom Mići zamera i neće mu oprostiti uvrede upućene porodici Kulić.

Siniša Kulić, Foto: Telegraf

- Smatram da je Marija to iz najbolje namere uradila. Ja je podržavam i ona je pametna žena, možda je mogla to drugim rečima da kaže i da to sve iznese drugačije, ali možda bi se tada i shvatilo drugačije. Ja sam ponosan na obe - rekao je Siniša, pa spomenuo Lepog Miću i njengov skob sa Marijom.

Ono što je Mića uradio, da čovek bude takva ljiga, ja ne mogu da verujem. On je bio kod nas kući, njega niko nikad nije vređao, Miljana mu je sve fino i lepo rekla, da ne treba ženi da vređa majku, a on je osuo drvlje i kamenje - kaže Siniša.

Miljana šetala Zadrugom u čipkastim gaćicama koje su joj se uvukle u guzu, a komentar njene majke je potpuni hit! (VIDEO)

Svađa Mrije Kulić i lepog Miće, Printskrin: TV Pink

- I pre Zadruge je tražio od Miljane da ga podrži, a ona mu je rekla da će ga uvek podržati kada je u pravu i suprotno - objasnio je Kulić.

- Ja mu ovo nikad neću oprostiti. Osvetiću mu se za ono što je uradio kad-tad. Jedini način da me malo prođe ovaj bes jeste da Mića ustane i javno se izvini Mariji, Miljani i meni zbog vređanja. I tada bi me samo malo popustilo - zaključio je Siniša.

VIDEO: Gaćeša masirao Olju, opustio se pa je dodirivao svuda po telu

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fico

    20. septembar 2018 | 16:09

    Mico je moralna gromada za ove Kuliceve, i sve zadrugare! A nije ni on bez igde ikoga da mu ovakve usi prete.

  • Gordana Vrućini

    20. septembar 2018 | 11:14

    NISAM FAN KULIĆEVI.. ALI JE MIĆO U MNOGO NAVRATA POKAZAO DA JE DNO DNA.. SRAMOTA ČOVEK OD 60 GOD.

  • oo

    20. septembar 2018 | 12:10

    Ne volim Micu zbog psovki, ali znam da on ne "udara" na nekog bez razloga. Sa druge strane se za Miljanu zna da se krece u pravcu vetra. Menja stranu kad god oseti da je ugrozena ili da ce iz toga izvuci korist i to Micu nervira. Ovog puta se priklonila Luni i Mirki zato sto misli da su oni favoriti, pa bi malo da sakupi poena kod njihovih fanova. Verujem da je tata povredjen dok slusa da mu Mica psuje zenu i cerku, ali treba realno da gleda na situaciju. Ma ja mislim da treba da udje i on, pa da cirkus Kulicado bude potpun.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA