≫ 

Devojka vođe "škaljaraca" ulazi u Zadrugu za 50.000 evra?!

Manekenka je prava seks-bomba koja će sasvim sigurno zaludeti sve muškarce u Zadruzi

  • 34

Dejana Živković, Foto: Instagram/dejanazivkovic

Srpska manekenka Dejana Živković uskoro će postati nova zadrugarka, a za učešće u rijalitiju će dobiti čak 50.000 evra.

Manekenka koja je živela na relaciji Srbija-Amerika, pre više od mesec dana se vratila u Beograd kako bi pregovarala o uslovima svog učešća u drugoj sezoni Zadruge.

Dejana Živković se oglasila nakon hapšenja vođe "škaljaraca" Jovice Vukotića

Dejana će u rijaliti ući sa specijalnim zadatkom i učesnicima pomrsiti konce.

- Dejana već nekoliko godina gradi uspešnu manekensku karijeru u Americi, a u Beograd dolazi povremeno, kako bi se videla sa porodicom i prijateljima. Srpske rijalitije ne gleda, niti je zanimaju, iako je kao tinejdžerka učestvovala u šou programu "Prvi srpski top model", ali je od produkcije Zadruge dobila ponudu koja se ne odbija - kaže Dejanin blizak prijatelj i objašnjava da je manekenka dugo razmišljala da li da prihvati ponudu, piše Alo.

Dejana Živković, Foto: Instagram/dejanazivkovic

- Kada su producenti rijalitija kontaktirali sa njom i predložili joj da bude učesnica druge sezone Zadruge, Dejana im je odmah rekla da sebe ne vidi u takvom formatu, ali je zatražila nekoliko dana da razmisli o ponudi. Tako im je rekla jer, iz pristojnosti, nije želela da ih odmah odbije, ali već sledeći put kada su se čuli, situacija se značajno promenila. Ne samo da je promenila mišljenje o rijalitiju već je ozbiljno počela da razmatra da uđe u rijaliti, kaže izvor i dodaje da novac nije bio jedini Dejanin motiv da promeni mišljenje.

Dejana Živković, Foto: Instagram/dejanazivkovic

- Dejana je jedna od naših najtraženijih manekenki, koja je radila svuda po svetu, i u poziciji je da postavlja uslove kada je o poslu reč. Napravila je jasnu računicu koliko bi novca mogla da zaradi za vreme koje bi provela u Zadruzi i koliko bi izgubila potencijalnih poslovnih angažmana ukoliko bi se njen boravak produžio do samog kraja. Našli su se na cifri od 50.000 evra, a Dejana je bila i više nego zadovoljna, jer niko do sada nije dobio toliki honorar, pa čak ni Luna i Stanija. Ali novac ipak nije bio jedini motiv da uđe u rijaliti, već činjenica da će u Zadruzi boraviti sa specijalnim zadatkom - kaže blizak manekenkin prijatelj.

Inače, Dejana Živković je već godinama u vezi sa jednim od nedavno uhapšenih vođa škaljarskog klana Jovanom Vukotićem.

VIDEO Forenzičari na mestu ubistva u Žarkovu:

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    21. septembar 2018 | 06:41

    Ova nosi 45 broj kao ja...

  • Jasm8na

    21. septembar 2018 | 01:24

    Pazi da ne poverujemo...kakva je ovo bajka

  • Miki

    21. septembar 2018 | 08:51

    Grudi i usne se mogu povecati, ali stopala se ne mogu smanjiti! Ovo je sramno kakve ličnosti iz kakvog okruzenja (dečko u zatvoru zbog droge) ulaze u rijaliti program!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA