≫ 

"Ajde, p*deru, udari!" Skandal u 3 ujutru, Mirko jecao od plača, pa se zaleteo da bije Zoricu! (VIDEO)

- Nije mi do života, ima da je ubijem bre! - potrešen je bio Mirko

  • 12
Mirko Gavrić, Printskrin: TV Pink

Rijaliti učesnici Zorica Marković i Mirko Gavrić tokom noći žestoko su se sukobili zbog nerašćišćenih računa koje imaju iz prošlosti!

Zorica je udarila na Mirkovu muškost, te mu je rekla da je homoseksualac, što je Mirka uznemirilo pa je besan otišao u sobu.

On je grcao u suzama, a ukućanka Miljana Kulić je odmah krenula za njim kako bi ga utešila.

Sve je počelo pre tačno godinu dana: Pogledajte trenutak kada je Kija prvi put kročila u Zadrugu i izludela Lunu i Slobu! (VIDEO)

- Nije mi do života, ima da je ubijem, bre. Ovo da mi uradi. Džukelo jedna. Ološu jedan, zbog tebe se omladina raspada. Sektašice jedna! - rekao je Mirko.

Kako bi ga još više isprovocirala i uzvratila mu zbog svih uvreda koje joj je uputio, Zorica je otišla do njega i uputila mu užasne reči:

Svađa Mirka Gavrića i Zorice Marković, Printskrin: TV PInk

- Ajde pederu ako smeš, udri! - rekla je Zorica.

Gavrića je najviše zabrinulo mišljenje svoje supruge, pa joj se javno obratio dok je jecao od plača:

"Ako ne padne grad, ubij me"! Zorica Marković u šoku kada je videla da Luna čisti dnevnu sobu! (VIDEO)

- Spreman sam zbog tebe da ubijem!!! Znaš koliko mi značiš. Zbog tebe ću sve uraditi. Ne sme da te pominje! - poslao je poruku Mirko svojoj supruzi Dragani.

Zorica je tokom večeri uporno pokušavala da izazove fizički kontakt, ali je obezbeđenje odmah reagovalo i sprečilo eventualni okršaj.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stop

    21. septembar 2018 | 09:48

    Zemlja jednog Tesle, vojvode Misica, Andrica,Pupina,Djokovica, Perunicica, Matematicke gimnazije, Poljoprivrednog fakulteta.....odbojkasa,vaterpolista......sve prvaka u svijetu ,postade Miljana Luna, Sloba, Vrbaški .......kuku pa lele!!!

  • Mara

    21. septembar 2018 | 13:55

    Zasto ljude, do te mjere pogodi ta rijec himoseksualac. Pa ako nije dovidjenja prijatno i cao. Ako jeste isto to. Jako teske rijeci je Zorka izgovarala i ona Saska a tek ovaj Mica....te bih ja do kraja proganjsla da sam tamo.

  • Ovo je uzas

    21. septembar 2018 | 09:39

    Daj bre, osobe od kojih treba porodica, i ne samo porodica ,nego i mesto gde zive da se stidi njih, postadose idoli omladini. Da li ima iko u drzavi Srbiji da ovome kaže DOSTA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA