≫ 

Gagi Đogani se oglasio posle Luninih suza u Zadruzi, koje je lila dok je pričala o njemu, siromaštvu i Slobi!

Evo šta je Gagi javno poručio svojoj ćerki nakon njenih potresnih momenata u Zadruzi

Luna Đogani danas je nekoliko puta plakala u Zadruzi, prisećajući se svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića sa kojim je bila u Zadruzi 1, ali i svog oca Gagija Đoganija.

Blogerka se požalila Nataši Moskvi sa kojom je sedela u dvorištu, pa progovorila i o siromaštvu i teškim trenucima u porodici, prvenstveno stvarima koje se tiču njenog oca.

Luna progovorila o siromaštvu, pa otkrila detalje odlaska u Zrenjanin kod Slobinih roditelja! (VIDEO)

Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ovo je donekle moja pomoć mojoj porodici, zato što sam ja kriva što su oni donekle izgubili posao. Ja sam pre rijalitija radila kao luda. Podjednako volim mamu i tatu, ali ona je jaka žena i nikad nije skrenula pogrešnim putem. Ona je psihički mnogo jača od mog tate. Znaš koliko sam bila srećna kad sam mu uzela kola. Vozio je neki auto, nije imao ni klimu, bezveze... Toliko mi je bilo teško što moj tata vozi takav auto, nema dovoljno za sebe, ne radi, zato što je takav period... I dodatno što sam ih ja uje*ala sa ovom pričom! - pričala je Luna u suzama.

Nedugo zatim, oglasio se i Gagi Đogani na sve ovo, te na društvenim mrežama uputio jaku poruku za svoju ćerku.

- Ljubavi tatina, drži se. Sve će to jednom biti juče - napisao je Gagi uz Luninu uplakanu fotografiju iz Zadruge.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FUNKY "G"OFFICIAL (@gagidjogani) on

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    22. septembar 2018 | 09:45

    Nasla krpa zakrpu. Tu nam je Goca sa kompanijom da žali ljubavnicu.....bas sam dirnuta....jadna neiskvarena porodica, koja "nije" klela i nanosila zlo drugima, "akademski gradjani" koji ceo život rmbace.....uzorna devojka, ma za primer! Gde je ona pogresila? Osim što je jahala oženjenog čoveka, ponosila se time što je ljubavnica, tukla svog dečka, klela njegovu ženu, nije se kupala, lagala.....ma ja stvarno NE ZNAM (odvojeno se piše!) zašto ali zašto je navukla toliko gnev i zašto je ljudi ne podnose!? Devojka za primer! (Kako ne treba, ali ipak za primer) 😂

  • amrica

    22. septembar 2018 | 08:36

    Molim vas da li neko ima neki humanitarni broj za sakupljanje pomoći porodici Đogaj ili neki broj žiro računa? Evo i ja sam nekoliko mjeseci vozala auto bez klime, ali bi ipak pomogla. Tuga je ovo velika, pogotovo suze ove djevojke itekako radno sposobne.

  • Milana

    22. septembar 2018 | 09:59

    Vi lazete narod da bi se sazalio na vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA