Moj Sloba je mogao da priča s kim god je hteo! Luna očajna zbog Lazara, žalila se, pa prebacila svim muškarcima! (VIDEO)

Luna ni ovaj put nije izostavila svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića

  • 32

Nakon što se Lazar Jeremić udaljio od Lune Đogani otkako je postao blizak sa Natašom Moskvom koja mu je "zabranila" komunikaciju sa blogerkom, Luna se pobunila i požalila zadrugarima.

- Kakvi su to muškarci koji ne smeju da pričaju sa ostalim devojkama? Moj Sloba je mogao da priča s kim god je hteo! Ne vidim u čemu je problem! Kakvi debili, strašno. U šoku sam, majke mi. On je sad s Natašom i ne sme da mi se obrati... Sramota. Mene bi bilo sramota - govorila je Luna u spavaćoj sobi.

Gagi Đogani se oglasio posle Luninih suza u Zadruzi, koje je lila dok je pričala o njemu, siromaštvu i Slobi!

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

- Ne mogu da se družim ni sa jednim muškarcem, odmah sam u vezi, odmah se muvam! Nemaš vremena ni da kažeš dobro jutro? - obratila se Lazaru, a u sve to se umešala i Nataša Moskva.

- Ja ne mogu da dođem do tebe, jer je tvoj dečko legao na tebe! - rekla je Luna Nataši, a onda poručila Vladimiru: "A šta misliš ti da od*ebeš malo?!".

Luna Đogani i Mirko Gavrić/ Printskrin: TV Pink

- Taman se uklopiš, sutradan se pokaže pravo lice. Ja ću radije sama da sedim, nego da se družim sa folirantima - požalila se potom Mirku Gavriću.

Pogledajte na snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    22. septembar 2018 | 20:48

    Luno najlepša si i najzgodnija u Zadruzi. Kod tebe se sastavila i lepota i stas. Ta kruna ti pristaje. Narod je rekao svoje na FB kada je tvoja grupa pobedila sa 75% glasova a ostalih 49 delolo je 25%. Bez brige svima ćeš ti videti ledja.

  • Git

    22. septembar 2018 | 19:51

    Sloba nikad nije bio tvoj sad se srami sto je bio s tobom koja nemas pojma o zivotu

  • Xxx

    22. septembar 2018 | 20:02

    Ma da..nije smeo zeni jaknu da da kad joj bilo hladno a kamoli da prica.. odma glumila ludilo..i sad nesto prica ...😱🙉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA