Raščepljena gu*ica, ne može da prihvati da sam ja bitan faktor! Luna i Stanija u nezapamćenoj svađi, katastrofalno se izvređale! (FOTO)

Đoganijeva i Dobrojevićeva nisu propustile priliku ni da pomenu Slobu i Vladimira

  • 95

Stanija Dobrojević i Luna Đogani već danima iskazuju netrpeljivost jedna prema drugoj, a tokom pitanja novinara žestoko su se posvađale pred gledaocima i okupljenim zadrugarima, kada su pale i teške reči.

Nakon što je Luna završila svoje izlaganje o Slobi, došlo je do žestoke svađe između nje i Stanije. Luna je govorila kako "vrlo dobro zna Stanijinu prošlost" i nije joj dozvoljavala da dođe do reči, dok je Dobrojevićeva pominjala Slobu, tada oženjenog, i potencirala kako je Luna bacila oko na njenog trenutnog dečka Vladimira.

Luna kao iz topa priznala šta bi uradila kada bi Sloba ušao u Zadrugu, progovorila o svemu i rekla ono što niko nije očekivao!

Luna i Stanija se svađaju/ Printskrin: TV Pink

- Prvi put sam za nju čula kad je bilo ono za Plejboj, da je bila kod Hjua Hefnera! Raščepljena gu*ica! Sedi dole! Stanija Dobrojević ne može da prihvati činjenicu da sam ja ovde bitan faktor, da sam ja zabeležila Zadrugu 1! Zabeležila! - vikala je Luna.

- Evo, ja bih volela da uvedete Slobu Radanovića! - dobacila je Stanija, koja je ponavljala da Luna stalno priča o prošlosti i Slobi, te živi na račun "stare slave".

Luna i Stanija se svađaju/ Printskrin: TV Pink

- Dobar je u seksu, tako da sedi dole! - odbrusila joj je Luna za Slobu u jednom momentu, a Stanija je govorila kako se ona nakačila na nju i Vladimira.

- Devojko, ti namiguješ ovde svakom zauzetom dečku! Devojko, ti si ovde fejk, folirant! - vikala je Stanija.

- Devojko, sedi dole! Nebitna si! Nikad nećeš zaraditi koliko ću ja odraditi to za koliko sam plaćena ovde! Nastavi tu svoju fejk vezu sa Vladimirom! - vrištala je Luna.

VIDEO: Luna jednim pitanjem zauvek začepila usta Staniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klara

    23. septembar 2018 | 00:51

    Bravo Luna, pokazi joj gde joj je mesto!! Nepodrzavam preljube ali me jako nervira Stanija! Ona je nasla da joj drzi slovo a bila je sa Kristijanom Golubovicem koji jos pri tom ima i dete i zenu!! Sloba bar nema dete!! Stvarno je dno dna!!

  • Rule

    23. septembar 2018 | 11:00

    Luna nije dorasla Staniji. Puca jer nema odgovora kada joj Stanija saspe u lice sta misli narod o njoj. Tek je pocetak, kako ce Luna izdrzati kada je Mico i Zorica uzmu razvlaciti zbog prve Zadruge.

  • cccc

    23. septembar 2018 | 14:20

    Fazon je sto bi Stanija VOLELA da Luna zeli da bude sa Vladimirom ili da baci oko na njega ne bi li bila druga Kija. Al iz aviona se vidi da Luna uopste ne gleda Vladimira u tom fazonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA