Zadrugari u šoku, Luna se tresla! Gavrić u zoru iscenirao bekstvo iz rijalitija, evo ko mu je pomogao u tome! (VIDEO)

Takmičari su izbezumljeno tražili Gavrića po dvorištu misleći da je stvarno pobegao iz Zadruge

  • 13

Nakon rasprave koja se tokom noći dogodila između njega i Zorice Marković, a potom i pokušaja bekstva iz Zadruge, Mirko Gavrić je iscenirao beg iz rijalitija i nasamario takmičare. Doduše, ne sve.

Sve se odigralo u cik zore, kada se Mirko sakrio u kuhinji, a zadrugarke koje su znale o čemu se radi, Marijana Zonjić i Marija Jovanović, uznemireno su počele da trče po dvorištu i viču kako je Mirko nestao.

Mirko Gavrić se sakrio u kuhinji/ Printskrin: TV Pink

Zorica pobesnela zbog optužbi da je navodno kriva što je Mirkova žena izgubila bebu, Gavrić posle svađe pokušao da pobegne iz Zadruge! (VIDEO)

Više od deset minuta trajala je drama kada su zadrugari izbezumljeni po dvorištu tražili Mirka, koji je kasnije izašao pred njih i rekao im kako je sve bila šala, što Luni nije bilo nimalo smešno.

Zadrugari nakon Mirkovog "povratka"/ Printskrin: TV Pink

- Jesi li ti normalan? Tresem se! - vikala je Gavriću.

Pogledajte Mirkovu "akciju bekstva" od 22:15 minuta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AH

    23. septembar 2018 | 11:22

    Jos jedan u nizu glupih poteza prepametnog Mirka Gavrica. Kad ga jos jednom Zorica proceslja stvarno ce pobjeci.

  • Zadnje vreme

    23. septembar 2018 | 18:30

    Studentski tim Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, „Confluence Belgrade“, osvojio je PRVO mesto na svetskom takmičenju u izgradnji i trkama brodova, održanom u Francuskoj. Sa svojim plovilom „Dunav 1“, petnaestočlana ekipa, na čelu sa doc. dr Milanom Kalajdžićem, ostvarila je vrhunski rezultat i zasluženo se vratila u Srbiju sa zlatom. Naša štampa, sa izuzetkom pojedinih glasila, sve televizije, počev od nacionalne, ustupaju prostor pričama o "Parovima", "Zadruzi" i ostalim iz najnižim vidovima zabave, troši se ogroman novac na šund, umesto da se usmeri na nešto korisno što ima trajnu vrednost, što ostaje u nasleđe pokolenjima.

  • Rule

    23. septembar 2018 | 10:51

    Nakon onolike svadje sa Zoricom ovako se saliti moze samo nezrela osoba i osoba koja nije u vinklu. Ovo sve vise ukazuje da je Mirko stvarno onakav kako ga je Zorica opisala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA