≫ 

Nikad brže izbacivanje! Ovaj učesnik je sa 42 posto glasova zauvek napustio Zadrugu! (VIDEO)

Crnogorac je pobedio u igrici, ali ni dupliranje glasova mu nije pomoglo

  • 3

Đuro nije uspeo da se izbori sa ostanak u Zadruzi, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ove nedelje nominovani za izbacivanje bili su Jovica Putniković koji je dobio najmanju podršku zadrugara, a Đuro Franeta je pobrojao najmanje simpatija auditorijuma.

Naime, nominovani zadrugari se se pripremili za igru koja je odlučila kome od njih dvojice će biti glasovi udvostručeni.

Bora rekao za Lunu da je Romkinja, ona pobesnela, Adam skočio da je brani, a onda se Santana zaleteo na Đoganija! (VIDEO)

Amidžić im je objasnio da će tokom igre morati da tverkuju i kutiju sa lopticama koju su vezali oko struka isprazne. Prvi koji je uspeo to da uradi bio je Đura i njemu će ove večeri biti duplirani glasovi.

Nakon završene igre, Ognjen je saopštio da jedan od njih ima 42, a drugi 58 posto,  a zadrugar koji napušta Zadrugu je Đuro iako su njegovi glasovi bili duplirani.

On se pozdravio sa ukućanima, pa odmah potom napustio imanje.

Đuro  je proveo u Zadruzi 2 nešto više od dve nedelje, a voditeljka Dušica Jakovljević ga je nakon izbacivanja dočekala u studiju. On je sa njom podelio svoje utiske o svom učešću:

- Nisam ja mogao na silu da pričam neke stvari koje su između dva čoveka koje ja ne poznajem niti me ta tema zanima. Da me je nešto dotaklo, da je nešto probudilo emociju u meni ja bih rekao. Takmičari koji su držali govore i debate ja se sa njima nisam družio. Da je Petrući ja bih sigurno ustao za njega. Totalno sam bio isključen. Ova Darija, prsten, veridba... Ja sam pet puta hteo da je udarim šamarom, batali tu priču, meni su to glupe priče. Jednom razmatramo tu temu. Ona sutradan se opet diže da priča. Mala, sedi, ne brukaj se više - ispričao je Đura kako se snašao u Zadruzi.

Dva puta sam završio u bolnici! Gagi Đogani priznao da je prošao kroz pakao zbog Lune!

Franeta je sa Dušicom prokomentarisao i vezu svog zemljaka Vladimira Tomovića i atraktivne zadrugarke Stanije Dobrojević.

- Vladimiru se ona baš svidela. Ne bi joj on inače pravio ručkove. To je sa njegove strane baš iskreno, a gospođicu Staniju ne poznajem - kaže Franeta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA