Grlili se, ljubili, a onda mu je ruka zalutala ispod pokrivača: Smuvali se Nataša i Lazar, nisu mogli da obuzdaju strasti usred noći! (VIDEO)

Mladi par više ne krije privlačnost koju osećaju jedno prema drugom

  • 1

Poslednjih nekoliko dana primetne su simpatije između rijaliti igrača Lazara Jeremića i Nataše Moskve.

Iako je Lazar više puta izjavio da mu se dopada Luna Đogani, Moskva je poslednjih dana pružila priliku fudbaleru da joj se približi, a vreme je pokazalo da su stvoreni jedno za drugo. Oboje su pokazali da gaje emocije jedno prema drugom, ali da ipak, još uvek nisu spremni da ozvaniče svoju vezu.

Bora rekao za Lunu da je Romkinja, ona pobesnela, Adam skočio da je brani, a onda se Santana zaleteo na Đoganija! (VIDEO)

Zajedno sa Minom Vrbaški i Savom Perović, par je odlučio da prethodno veče prespava u izolaciji i na miru se prepuste strastima daleko od očiju zadrugara, ali ne i od budnog oka kamere.

Lazar nije mogao da ostane uzdržan dok pored njega leži Moskva, te ju je sve vreme grlio, mazio, ljubio, a onda su se neprestano grlili.

Nataša Moskva u zagrljaju Lazara Jeremića, Printskrin: TV Pink

Njih dvoje su se prekrili jorganom,  misleći da ih kamere neće usnimiti, a kako se pokrivač povremeno pomerao, može se pretpostaviti da Jera nikako nije bio miran...

Slobina devojka bila u vezi sa sadašnjim dečkom naše poznate pevačice! (FOTO)

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aman zeno

    24. septembar 2018 | 13:21

    Natasina i Lazarova drugarica pocinje da vreba iz drugarske senke.Aman zeno, zmije se drze dalje od kucnog praga, prosla si svasta i to jos nisi naucila. Inace, Lazarove pretenzije prema Luni su iz razloga jer oseca da je sigurica, pacenicki fazon kao i on.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA