≫ 

"Meni ne trebaju Makarone, Krezubi Miki i Džogeri da bih se obračunala sa tobom!" Kija brutalno odgovorila na Slobinu prozivku

- Bila sam sa tobom kad si bio niko i nista i treba to da poštuješ. I sad si niko i ništa, ali kao čovek - rekla je Kristina

Foto: A. Nalbantjan/TV Pink/Instagram/tamarastar89

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović nakon rijalitija "Zadruga" i zvaničnog razvoda braka ne prestaju da privlače veliku pažnju javnosti, pa se i svaka njihova objava na društvenim mrežama, kao i svaka reč više puta meri i različito tumaći.

Radanović je optužio Kristinu da ga proziva u svojim objavama, pa mu zbog toga nije jasno kako želi da peva sa njim.

Slobodan Radanović, Foto: Nikola Tomić

- Šta da kažem više, verujete da ni sam ne razumem dokle će trajati njene prozivke. Umoran sam od toga. Nazvala me je određenom pojavom, a određenu pojavu je pitala i dalje pita da otpeva dve pesme sa njom na nastupu. Određenu pojavu je zamolila da složi njen repertoar. Ok, onda jesam određena pojava i nek joj je na čast - rekao je Radanović.

Nakon izjave Nataše Bekvalac da će tek imati svoje najlepše devojačko veče, oglasila se Kija, pa joj uputila jake reči podrške! (FOTO)

Popularna pevačica nije ostala dužna bivšem suprugu, pa mu je žestoko odgovorila. Kako se čini, možda i nikad žešće.

- Kao prvo, ne znam kako se on tu pronašao kad njegovo ime nije spomenuto, ali kad se već pronašao, onda je trebalo da se fokusira na taj članak, a ne na to da li je fotošopiran. Ubiće ga sujeta. U članku se navodi da ja nisam ta koja je započela priču i da nisam lagala, i umesto da i on stane na kraj tome, on daje paćenički intervju da ispadne da ja njega molim za nešto što ni nema veze sa celom pričom. On se smeje kad mene drugi napadaju i sme da da samo ovako maliciozne intervjue, jer u pravi sukob sa mnom ne može. Udara uvek nisko, većinom preko drugih. I preko tih istih novina gde je i u prošlom intervjuu dao ogavne izjave pa se vadio da su te iste novine okrenule njegove rečenice. I gle, sad opet kod istih intervju - rekla je Kija i dodala:

Kija je Slobi odgovorila nikad žešće, Foto: Marko Jovanovic

- Jedina istina ovde je da sam mu poslala repertoar da ga složi jer ja idem na put i da vidi koje pesme pevam da se ne bi podudaralo. Trebalo je da jednu pesmu otpevamo zajedno. Ne vidim šta je problem u tome i šta si hteo, Slobodane Radanoviću, da postigneš? To se zove profesionalizam. Nikog ja ništa nisam molila, nikakva moja prozivka nema veze sa našim jednim zajedničkim nastupom, koji i on sam zna da nisam htela da prihvatim ali…. Nego sa tim da ćuti o tome kad se govori da ja lažem dok me njegove dve bivše ribe pljuju po Zadruzi. Ali s obzirom da sa dotičnim novinama ne sarađujem, sasvim mi je jasno šta se desi kada se udruže sa bivšim mužem Kije Kockar koji će liniju doterati uskoro jer će ga sujeta pojesti - objasnila je Kristina surovo svom bivšem.

Kija i Sloba nakon razvoda, u Zrenjaninu, Foto: Marko Jovanović

- Hteo je da prikaže kako on meni treba za nastupe, ali stvar je potpuno drugačija. Verujte mi, potpuno drugačija. Uvek se govorilo kad je žena sa muškracem da je “kurva” a kad ne želi da bude sa njim onda je “kurva prokleta” . Ego je ego. I ja sve to razumem, ali bolje snimi taj svoj hit "Kockar" koji pripremaš i želim ti svu sreću i milionske preglede. I ljubavi, vidimo se 29.9. na nastupu. A da. I samo jos nesto, vređam te ja i javno i privatno, kako bih ti sve rekla u lice, za razliku od tebe. Meni ne trebaju Makarone, Krezubi Miki, Gavrićke i Džogeri da bih se obračunala sa tobom. Ja sam žena, a veće sam muško od tebe. Bila sam sa tobom kad si bio niko i nista i treba to da poštuješ. I sad si niko i ništa, ali kao covek - zaključila je Kija.

VIDEO: Kija u minijaturnom bikiniju poslala pozdrav sa Sejšela

VIDEO: Luna plače dok priča o siromaštvu i Slobi

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blučanka

    24. septembar 2018 | 15:06

    A ti si kao bila poznata??? Hahahahhahahaha, da ti nije bilo Slobe i Lune niko ne bi ni znao za tebe. Mani se čovjeka više, ubiće te sujeta. Šta si bre umislila da si, jedan običan pajac, koji nije u stanju da zadrži ni jednog muškarca. Promjenila si ih više nego one koje pružaju tu uslugu, a praviš se svetica. Vodi svoj život, dobila si 5 minuta slave, iskoristi to. Ništa ti ne bi mogla uraditi da on nije htio, bila si mu podrška, a sada mu to nabijaš na nos. Jako ružno. Bili ste u vezi, u braku i logično je da podržavate jedno drugo. Ružno je da bi se uzdigao pljuvati druge. I, da Luna je za tebe pojam ljepote, iskrenosti, puna ljubavi, doduše dosta naivna i neiskusna, ali i to će vremenom doći na svoje. Ni manje žene, ni većeg kompleksaša. Pozdravi mamu (po meni učinila je mnogo gore nego Luna, trebala je da koristi zaštitu ako je već bila sa oženjenim čovjekom). Takođe i Sloba je nula od čovjeka i šteta što ste se razveli.

  • Natasa

    24. septembar 2018 | 14:57

    Bravo Kija!Nečovek na kvadrat! Muška sponzorusa puna kompleksa.

  • Istinit

    24. septembar 2018 | 16:54

    Da, Kristina treba Slobodanu, a ne obrnuto! Zasto? Pa samo nam se kaze: Treba da se opere, kao dobar je prema njoj, a slep vidi da nije! Iskoristava njenu podrsku i ogromnu bazu obozavalaca, sto isto radi i u Luninom slucaju! I na kraju, pokusava da predstavi sebe kao veliku zrtvu, sto je i rekao otvoreno! Ni M od muskarca, ni C od coveka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA