≫ 

Vladimir zapretio Staniji, pa joj poručio: Ne možeš da budeš ni u kakvim odnosima sa mojim neprijateljima! (VIDEO)

- Ti njima da pomogneš, ti i ja bi završili. To bi bio kraj! - rekao je Vladimir

  • 4

Vladimir i Stanija pričaju o Miljani i Mariji Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana i Marija Kulić su ušle u ozbiljnu raspravu sa Vladimirom Tomovićem zbog raspodele namirnica, a prilikom svađe spominjale su i vređale njegovu porodicu.

Nećeš disati ove nedelje! Mina i Toma se žestoko posvađali, ona mu se unela u lice, pa umalo fizički nasrnula na njega! (VIDEO)

Vladimir je pobesneo nakon ovoga, pa je rešio da ozbiljno porazgovara sa Stanijom Dobrojević sa kojom je najprisniji u kući, a onda joj je poručio da ukoliko na bilo koji način pomogne Miljani i Mariji njih dvoje prekidaju svaku komunikaciju.

- Ti njima da pomogneš, ti i ja bi završili. To bi bio kraj. Ti ljudi vređaju moju porodicu, koriste kojekakve laži. Da crkavaju, ja im ne bih prišao. Kap vode im ne bih dao. Svaki dan me napadaju bez ikakvog razloga... Ne možeš da budeš ni u kakvim odnosima sa mojim neprijateljima - rekao je Vlada Staniji dok se ona nervirala zbog tih reči.

Vladimir i Stanija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Stanije je potom pitala Vladimira u kakvim odnosima će ostati sa Gaćešom sa kojim takođe nije u dobrim odnosima.

- Moja porodica ovo gleda i mene vređaju. Doći će dan kada će one da ti ližu. Samo mi reci hoćeš li ikada pričati sa Bojanom? - pitala je Stanija.

- On nije loš momak, ali je kolateralna šteta, neću da pričam sa njim do kraja života - rekao je Tomović.

Pogledajte razgovor Stanije i Vladimira:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🎃🎃🎃

    24. septembar 2018 | 21:56

    Ovaj momak utripovan, nema dalje. Stanija ga vrti da nema dalje, a on misli da vodi glavnu rec. Sta ce biti kad se posvadjaju, nece jos dugo. Stanija hoce da zapoveda i bude glavna, a on isto, lazu se medjusobno. Kad ce se posvadjati?

  • Marija M

    24. septembar 2018 | 21:39

    Oni su meni dragi i inteligentni.Samo napred jako ste lepi par.Luna puca od ljubomore na nju i njega.I ona bi se muvala sa njime alu Sanija je stavila na mesto.Bravo Stanija❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA